Complex Cabana Capra 3* Transfagarasan | Cazare la Complex Cabana Capra 3* Transfagarasan

Complex Cabana Capra 3*, Transfagarasan

Complex Cabana Capra 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Complex Cabana Capra 3* / Numar camere: 26
Complexul Turistic CAPRA 3*** - amplasat la altitudinea de 1585 m pe Transfagarasan, la 75 km de Curtea de Arges si 9 Km de Balea Lac, dispune in acest moment de locuri de cazare in 26 camere duble, toate dotate cu: grup sanitar propriu, cabina de dus, TV,centrala termica automata proprie.

Salonul restaurant are o capacitate de 80 de locuri si permite organizarea unor evenimente festive – gen petreceri de companie, aniversari, dineuri sau evenimente private.

Bucataria este una traditionala, bazata pe preparate speciafic romanesti, dar care poate satisface, in conditiile unei cereri speciale, cele mai diverse gusturi.

Specialitatea casei – preparatele vanatoresti si bulzul ciobanesc – se regasesc intotdeauna in meniul curent, la preturi speciale.

Sala de conferinte a Complexului Turistic Capra dispune de 50 de locuri si poate fi locul ideal pentru reuniuni de companie precum mese rotunde, seminarii, conferinte, sesiuni de brainstorming sau team-building s.a. De remarcat este faptul ca oferta Complexului Turistic Capra pentru reuniunile corporate este una completa pentru ca ea include, spre deosebire de ofertele similare, posibilitati nenumarate de relaxare si entertainment.

Vizitatorii pot fi angrenati intr-o serie de activitati conexe, incepand de la vizitele la obiectivele turistice invecinate (Barajul Vidraru, Balea Lac, Cetatea Poienari etc.), continuand cu drumetiile pe traseele montane (de exemplu, pe muntele Ghitu, pornind din Capataneni) si terminand cu sporturile de iarna (alpinism, ski fond sau sanius).

Facilitati hotel
Restaurant
Sala De Conferinte
TV

Facilitati hotel
Gratar
Loc de joaca pentru copii
Parcare
Restaurant
Sala conferinta
Terasa

Facilitati camera
Baie proprie
Balcon
Incalzire centrala
TV color

Alte informatii despre hotel
Ora checkin: 2:00 PM
Ora checkout: 12:00 PM

Carti de credit acceptate: Visa, Mastercard
Personalul cunoaste limbi straine.
Politica de renuntare la rezervare: Anularea se face cu minim 3 zile inainte de intrarea in baza, pentru turistii individuali.

Recomanda acest hotel:  


Complex Cabana Capra

Complex Cabana Capra
Complex Cabana Capra
Complex Cabana Capra
Complex Cabana Capra
Complex Cabana Capra
Complex Cabana Capra
Complex Cabana Capra