Sakura Hotel Ikebukuro 3* Tokyo | Cazare la Sakura Hotel Ikebukuro 3* Tokyo

Sakura Hotel Ikebukuro 3*, Tokyo

Sakura Hotel Ikebukuro 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Sakura Hotel Ikebukuro 3*
Aflat la doar 5 minute de mers pe jos de gara JR Ikebukuro, hotelul Sakura oferă cazare prietenoasă cu personal vorbitor de limba engleză şi o cafenea deschisă nonstop, unde puteţi savura un mic dejun simplu tip bufet. Conexiunea WiFi este gratuită în toată proprietatea.

Oaspeţii hotelului Sakura se pot caza în camere în stil occidental sau japonez şi în dormitoare comune cu mai multe paturi supraetajate. Camerele private au TV cu ecran plat, frigider şi baie privată. De la recepţie puteţi împrumuta uscător de păr şi fier de călcat.

Recepţia hotelului Sakura este deschisă nonstop şi oferă un depozit de bagaje gratuit, iar proprietatea include o maşină de spălat cu monede. În lounge există computere cu acces la internet, disponibile la un cost suplimentar.

Oaspeţii îşi pot pregăti singuri mesele în bucătăria comună. Sakura Cafe & Restaurant este deschis nonstop şi oferă diverse preparate asiatice şi occidentale, precum şi o gamă largă de beri internaţionale.

Cartierele de divertisment şi cumpărături Shinjuku, Harajuku si Shibuya sunt la 10-15 minute de mers cu trenul pe linia JR. Aeroportul Narita este la aproximativ 1 oră de mers cu trenul prin intermediul serviciului Keisei Sky Liner, iar Aeroportul Haneda se află la aproximativ 50 de minute de mers cu trenul. La un cost suplimentar, sunt disponibile limuzine pentru transfer la aeroport de la/la gara JR Ikebukuro.

Sectorul special Toshima este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de cumpărături, transport public convenabil și gastronomie.

Cuplurile apreciază în mod deosebit această locaţie. I-au dat scorul 8,3 pentru un sejur pentru 2 persoane.

Facilitati hotel
Internet
TV
Uscator Par

Recomanda acest hotel:  


 Sakura Hotel Ikebukuro

 Sakura Hotel Ikebukuro
 Sakura Hotel Ikebukuro
 Sakura Hotel Ikebukuro
 Sakura Hotel Ikebukuro

Date de contact
Sakura Hotel Ikebukuro 3* Tokyo
Adresa: 2 Chome-40-7 Ikebukuro, Toshima City, Tokyo 171-0014, Japonia
Telefon: +81 3-3971-2237