Lumiere Kasai 3* Tokyo | Cazare la Lumiere Kasai 3* Tokyo

Lumiere Kasai 3*, Tokyo

Lumiere Kasai 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Lumiere Kasai 3*
Situat la 3 minute de mers pe jos de stația de metrou Kasai, Hotel Lumiere Kasai oferă camere confortabile, cu internet prin cablu gratuit. Mic dejun gratuit este oferit în fiecare dimineață.

Fiecare cameră este decorată pur și simplu cu mobilier în culori închise și are TV cu ecran plat și frigider. Un set de ceainic electric și set de ceai sunt de asemenea incluse. Unele camere au o chicinetă și un cuptor cu microunde.

În timp ce stau la Kasai Lumiere Hotel, oaspeții pot solicita masaje în cameră sau servicii de curățare la uscat. Spălătorie de monede și PC-uri de internet de utilizare gratuită sunt oferite în zona comună.

Hotelul se află la 25 de minute de mers cu mașina de Tokyo Disney Resort și la 20 de minute de mers cu metroul de Tokyo Sky Tree. Stația Tokyo Shinkansen (trenul cu glonț) este la 20 de minute de mers cu mașina de proprietate. Autobuzele de limuzină pentru aeroport sunt disponibile atât de la aeroporturile din Narita cât și din Haneda, contra cost.

Micul dejun gratuit, inclusiv pâine proaspăt coaptă și cafea este servit la sala de mese.

Sectorul special Edogawa este o alegere excelentă pentru călătorii interesate de atracții turistice, vizitare și transport public convenabil.

Facilitati hotel
Internet
TV

Recomanda acest hotel:  


 Lumiere Kasai

 Lumiere Kasai
 Lumiere Kasai
 Lumiere Kasai

Date de contact
Lumiere Kasai 3* Tokyo
Adresa: 5 Chome-41-20 Nakakasai, Edogawa City, Tokyo 134-0083, Japonia
Telefon: +81 3-6663-2711