AKASAKA GRAND BELL 3* Tokyo | Cazare la AKASAKA GRAND BELL 3* Tokyo

AKASAKA GRAND BELL 3*, Tokyo

AKASAKA GRAND BELL 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii AKASAKA GRAND BELL 3*
Situat convenabil, la doar 2 minute de mers pe jos de stația de metrou Akasaka-Mitsuke, hotelul de design Granbell Akasaka oferă camere moderne, cu o zonă spațioasă de baie privată. Este servit un mic dejun continental gratuit, iar accesul Wi-Fi este disponibil gratuit în întreaga proprietate.

Elementele din lemn de culoare închisă și note de design japonez adaugă căldură camerelor cu aer condiționat de la Granbell Hotel Akasaka. Puteți face ceai verde fierbinte și vă uitați la televizorul LCD.

Centrul comercial Akasaka Sacas este la 4 minute de mers pe jos, iar stațiile de metrou Akasaka și Nagatacho sunt la 8 minute de mers pe jos. Stația Akasaka-Mitsuke din apropiere oferă acces direct cu metroul la stațiile Shinjuku, Tokyo și Shibuya în 10 minute, iar animatul Roppongi este la doar 8 minute de mers cu metroul.

La recepție pot fi împrumutate laptopuri și DVD playere, care poate aranja și servicii de curățătorie chimică. Hotelul are propriul teatru.

Pubul în stil britanic The Mermaid este la parter, iar Yamadenmaru oferă preparate din bucătăria japoneză la primul etaj. Micul dejun continental gratuit este servit în hol, dar trebuie consumat în camerele oaspeților.

Aeroportul Narita este la 70 de minute de mers cu trenul, iar Aeroportul Haneda se află la 45 de minute de mers cu trenul de Hotelul Akasaka Granbell.


Facilitati hotel
Internet
Restaurant

Recomanda acest hotel:  


 AKASAKA GRAND BELL

 AKASAKA GRAND BELL
 AKASAKA GRAND BELL
 AKASAKA GRAND BELL

Date de contact
AKASAKA GRAND BELL 3* Tokyo
Adresa: 107-0052 Tokyo-to, Minato-ku Akasaka 3-10-9, Japan