Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness 4* Tokaj | Cazare la Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness 4* Tokaj

Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness 4*, Tokaj

Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness 4*
Hotelul Balneo Zsori Thermal & Wellness **** este situat in Mezőkövesd, in vecinatatea Spaului Zsóry, renumit in intreaga Europa si a piscinei in aer liber. Cele 134 de camere ale hotelului sunt echipate astfel incat sa satisfaca toate necesitatile oaspetilor.
Integritatea zonei termale este asigurata de cele 4 piscine. 2 piscine experience, 1 piscina umpluta cu apa termala, 1 piscina pentru inot si zona noastra cu saune ofera relaxarea naturala, si sunt perfect realizate pentru eliminarea stresului si a tensiunii create de viata moderna.
In centrul nostru wellness va oferim tratamente pentru relaxare, masaje revigorante si comprese, cat si bai speciale aromatice pentru relaxarea dumneavoastra.
Evenimente, conferinte, traininguri, cat si intalniri pot fi organizate in salile de conferinta ale hotelului. Cele 9 sali au o capacitate totala de 180- 230 de persoane. Hotelul va ofera toate facilitatile necesare pentru evenimente de un standard ridicat.
Cu varietatea produselor nostre si cu evenimente gastronomice spectaculoase noi va transformam mesele in experiente. Armonia de sortimente traditionala si unguresti, cat felurile de mancare mediteranene garanteaza satisfacerea diferitelor nevoi. Feluri de mancare sanatoase majestoase sunt din belsug si in absoluta armonie cu valorile wellness si Balneo.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Internet
Parcare
Piscina
Restaurant
Telefon
TV

Recomanda acest hotel:  


 Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness

 Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness
 Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness
 Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness