Continental Gaiser 3* Timisul De Sus | Cazare la Continental Gaiser 3* Timisul De Sus

Continental Gaiser 3*, Timisul De Sus

Continental Gaiser 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Continental Gaiser 3*
Descriere:
Aceasta propietate se bucura de o fermecatoare priveliste si beneficiaza de o serie de facilitati excelente. Bucurati-va de ambianta confortabila a interioarelor luminoase; luati masa în restaurantul elegant si gustati numeroasele sortimente de preparate, savurati cocktail-uri in bar sau relaxati-va in lobby. Apreciati decorul si confortul camerei dumneavoastra impreuna cu atmosfera linistita a imprejurimilor.

Localizare:
Situata la poalele muntilor Postavaru si Piatra Mare, pe Drumul National 1 (Drumul European 60), la kilometrul 148, la 5 km departare de Predeal, cea mai inalta localitate montana din tara, zona de interes turistic ce se bucura de o deosebita popularitate printre cele mai importante statiuni romanesti. De asemenea din localitatea Timisu de Sus se ajunge foarte usor in toate statiunile de pe Valea Prahovei, cea mai populara destinatie turistica montana din Romania.

Facilitati:
Hotelul este dotat cu restaurant de 140 locuri, unde gazdele ofera specialitati clasice si preparate traditionale de asemenea si un bar de zi cu licori care sa incalzeasca sufletul drumetilor, pentru intalniri de afaceri, training-uri, seminarii sau conferinte va oferim 3 sali iluminate natural avand capacitati intre 25 si 60 persoane.
Datorita pozitionarii hotelului in inima muntilor se pot face trasee montane, atat pentru cei impatimiti de sport extrem cat si pentru cei care doresc o plimbare relaxanta. De la excursii cu durata de o zi, pana la plimbari de 1h-2h avand oportunitatea de a vizita frumuseti ale naturii cum ar fi Cascada Tamina impresionanta prin marime si salbaticie avand o cadere a apei de peste 50 m, 7 Scari, culoarul Valea Prahovei, trecatoarea Predeal, culoarul Valea Timisului care are pe o parte masivul Masivul Postavarul iar pe cealalta parte Masivul Piatra Mare, Masivul Bucegi.

Dotari camere:
Hotelul dispune de 49 de camere: 5 single, 30 duble, 13 apartamente si 1 garsoniera.

Facilitati hotel
Parcare
Restaurant
Room Service
Sala De Conferinte
TV

Recomanda acest hotel:   Recomanda unui prieten pe YMessenger!  Recomanda unui prieten pe E-mail!  Recomanda unui prieten!


 Continental Gaiser

 Continental Gaiser
 Continental Gaiser
 Continental Gaiser
 Continental Gaiser
 Continental Gaiser
 Continental Gaiser

Date de contact
Continental Gaiser 3* Timisul De Sus
Adresa: DN 1 Km 148; cod 505303, Localitatea Timisu de Sus, Oras Brasov, Romania
Telefon: 068-455648
Fax: 068-455652
Infoturism:
© 2001 - 2020 InfoTurism Media srl. Toate drepturile rezervate | Contact Infoturism.ro
Termenii si conditiile de utilizare
Politica de confidentialitate
Politica de cookie