Iosefin Residence 4* Timisoara | Cazare la Iosefin Residence 4* Timisoara

Iosefin Residence 4*, Timisoara

Iosefin Residence 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Iosefin Residence 4*
Inspirat de necesitatea unui oraş caracterizat prin mişcarea si dinamica, Apart Hotel “Iosefin Residence“ este situat strategic in zona istorica a Timisoarei, si în interiorul zonei comerciale şi de afaceri a oraşului.
Detalii ApartHotel “Iosefin Residence “
• 25 apartamente (business room,standard room,garsoniere) ample cu una şi două camere decorate cu viaţă, complet echipate si mobilate , incalzire, telefon, plasmaTV, radio cu ceas, internet, a /c .
• Apartamentele confortabile, amplu armonizate cu decorul lor clasic si elegant, care alaturi de serviciul său cald şi fără pereche se adapteaza perfect la necesitatile actuale, făcând din acesta un loc de lux şi de confort pentru afaceri sau vacante.
• 7 Apartamente pe 73 m² fiecare situate la primul si al doilea nivel,cu o capacitate de până la 4 persoane (hol primire,living,dormitor,salon bucatarie, baie) .
• 7 Apartamente pe 65m² fiecare situate la al primul si al doilea nivel,cu o capacitate de pina la 4 persoane (hol primire,living,dormitor,salon bucatarie,baie).
• 11 Apartamente(7apartamete studio+4apartamete standard )situate la mansarda pe 36,7m² fiecare cu o capacitate intre 1-3 persoane (hol primire,living-dormitor, salon bucatarie, baie) .


Facilitati hotel
Aer Conditionat
Internet
Parcare
Restaurant
Telefon
TV
Uscator Par

Recomanda acest hotel:  


 Iosefin Residence

 Iosefin Residence
 Iosefin Residence
 Iosefin Residence

Date de contact
Iosefin Residence 4* Timisoara
Adresa: Timisoara, Roamania, Piata Mocsonyi-Sinaia, nr. 8
Telefon: 0040356113224/25
Fax: 0040356113223