Savoy 4* Timisoara | Cazare la Savoy 4* Timisoara

Savoy 4*, Timisoara

Savoy 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Savoy 4*
Hotel Savoy este amplasat în centrul oraşului de pe Bega, Timişoara. Clădirea hotelului datează din anul 1935 şi a fost întotdeauna un loc exclusivist, plin de rafinament. Acum hotelul este complet renovat şi îmbunătăţit, dar păstrează totuşi, în amintirea vremurilor trecute, faţada originală a clădirii.

Cazarea turiştilor se face în 38 de camere duble, 12 camere single, 2 garsoniere şi 2 apartamente, luxos mobilate şi decorate în culori calde şi pastelate, reflectând stilul şi eleganţa art-deco. Fiecare spaţiu de cazare dispune de baie proprie, aer condiţionat, încălzire centrală, Internet, telefon, televizor şi cablu TV. Personalul hotelului stă la dispoziţia oaspeţilor pentru a le asigura confortul şi relaxarea de care au nevoie.

Restaurantul Savoy îşi aşteaptă clienţii într-un ambient elegant, intim şi cu preparate deosebite din bucătăria românească şi internaţională. Un mic dejun copios, un dejun de afaceri sau o cină romantică sunt prilejuri pentru a beneficia de servirea ireproşabilă a personalului restaurantului şi a savura bucatele delicioase sau băuturile rafinate.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Internet
Minibar
Parcare
Seif
Sala De Conferinte
Sauna
Telefon
TV

Recomanda acest hotel:  


 Savoy

 Savoy
 Savoy
 Savoy
 Savoy

Date de contact
Savoy 4* Timisoara
Adresa: Splaiul T. Vladimirescu Nr. 2, Timisoara, Judet Timis