North Star Continental Resort 4* Timisoara | Cazare la North Star Continental Resort 4* Timisoara

North Star Continental Resort 4*, Timisoara

North Star Continental Resort 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii North Star Continental Resort 4*
Hotel North Star Continental Resort este situat în municipiul Timişoara, în aproprierea Parcului Civic şi este un hotel elegant cu 13 etaje, fiind cea mai înaltă clădire din oraş. Este un complex hotelier construit la începutul anilor '70, recent renovat, ce pune la dispoziţia clienţilor o multitudine de facilităţi, spaţii de cazare, 3 restaurante şi alte spaţii pentru activităţi diverse (Centrul de conferinţe, terasă cu piscină de exterior, Bar, Salon de înfrumuseţare, Club de noapte, Centru de forţă şi fitness, Casino).

În Hotelul North Star Continental sunt amenajate pentru cazare 160 de camere, 4 apartamente şi 1 cameră pentru persoane cu dizabilităţi, primitoare şi confortabile, cu facilităţi şi dotări moderne. Multe dintre camerele hotelului au o vedere magnifică asupra oraşului.
Camerele dispun de Internet, aer condiţionat şi încălzire centrală, telefon, televizor şi cablu TV, seif, minibar, baie cu dotări de ultimă tehnologie. Personalul specializat creează toate condiţiile pentru ca sejurul aici să fie unul deosebit.

Hotelul dispune de trei restaurante: Atlantic, Bavaria şi Parc, ce au capacităţi de până la 300 de locuri. În restaurantul Atlantic beneficiaţi de serviciile a doi maeştri bucătari, ce vor pregăti preparate savuroase şi diverse din gastronomia românească şi internaţională. Restaurantele sunt elegante, cu o atmosferă îmbietoare, cu preparate deosebite şi servicii de cea mai înaltă clasă.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Internet
Minibar
Parcare
Piscina
Seif
Telefon
Uscator Par

Recomanda acest hotel:  


 North Star Continental Resort

 North Star Continental Resort
 North Star Continental Resort
 North Star Continental Resort
 North Star Continental Resort

Date de contact
North Star Continental Resort 4* Timisoara
Adresa: Bdv. Revolutiei 1989 Nr. 5, Timisoara, Judet Timis