Pensiune Casa Dia 3* Timisoara | Cazare la Pensiune Casa Dia 3* Timisoara

Pensiune Casa Dia 3*, Timisoara

Pensiune Casa Dia 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Pensiune Casa Dia 3* / Numar camere: 17
Pensiunea Casa Dia va pune la dispozitie 15 camere si doua apartamente dotate impresionant. Fiecare camera din Pensiunea Casa Dia Timisoara este dotata ultramodern, confortul fiecarui client al pensiunii din Timisoara fiind principala noastra grija. Cablul TV si Internetul sunt standard in serviciile noastre, pe langa terasa si frigiderul pus la dispozitie in fiecare camera si apartament.

La Pensiunea Casa Dia din Timisoara suntem pregatiti sa va primim la orice ora, in orice perioada a anului. Stim cat de toride sunt verile din Timisoara, asa ca ne-am dotat fiecare camera cu aparat de clima, pentru o atmosfera placuta si relaxanta. Noi ne-am gandit si la ceva mai mult, asa ca daca iti doresti o relaxare high-style ai la dispozitie si jacuzzi in apartamentele de la Pensiunea Casa Dia.

Barul pensiunii este deschis 24 din 24, dar daca vrei ceva mai intim ai acces la mini-bar oricand. Fiecare dintre clientii Pensiunii Casa Dia din Timisoara vor avea parte de mic dejun inclus in pretul cazarii. Daca ai venit cu masina, nu trebuie sa iti faci griji din cauza locului de parcare. Pensiunea Casa Dia dispune de parcare supravegheata non-stop.

Facilitati hotel
Acces pentru persoane cu dizabilitati
Bar
Curte interioara
Fax
Frigider
Internet
Lobby bar
Loc de joaca pentru copii
Parcare
Program non-stop
Telefon
Terasa

Facilitati camera
Aer conditionat
Baie proprie
DVD player
Frigider
Incalzire centrala
Internet
Minibar
Telefon
TV color

Alte informatii despre hotel
Ora checkin: 12:00 AM
Ora checkout: 12:00 AM

Carti de credit acceptate: #cc#
Personalul cunoaste limbi straine.

Recomanda acest hotel:  


Nu exista imagini despre Pensiune Casa Dia 3*.