Vilele Terme Zrece 3* Terme Zrece | Cazare la Vilele Terme Zrece 3* Terme Zrece

Vilele Terme Zrece 3*, Terme Zrece

Vilele Terme Zrece 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Vilele Terme Zrece 3*
Localizare: Vilele Terme Zrece sunt situate in apropierea padurii si a parcului langa complexul de SPA si piscine.
Facilitati camere: telefon, aer conditionat, cablu satelite TV, baie (WC, dus/cada), mini seif, halate de baie, balcon care ofera o priveliste deosebita asupra imprejurimilor si piscinelor.
Hotelul dispune de 4 apartamente/ duplex prevazute fiecare cu sauna proprie si alte 6 apartamente “clasice”.
Facilitati hotel: 66 de camere dotate cu aer conditionat, receptie, restaurant, restaurant la piscina, restaurant specific national, cafenea, loc special amenajat pentru practicarea diverselor jocuri, magazine de vinuri, birou de schim valutar, sala de lectura, piscine, centrul SPA, garaj.
Zece vile totalizeaza 40 de apartamente fiecare avand intrare separata. Situata la poalele muntilor Pohorje statiunea Terme Zrece altitudine 395 metri, este un loc in care te poti bucura de liniste, poti beneficia de tratamente spa, poti schia in timpul iernii iar in restul anului poti porni in drumetii pentru a descoperi imprejurimile si a te bucura de natura si linistea inconjuratoare.
Statiunea beneficiaza de numeroase posibilitati de cazare de la hoteluri pana la pensiuni, bungalouri si apartamente. Daca decideti sa evadati pentru cateva zile sau sa va petreceti concediul aici, sa fiti siguri ca ati luat decizia corecta. In Terme Zrece veti descoperi peisaje superbe, va veti relaxa si bucura de natura aproape neatinsa.
Statiunea beneficiaza de un centru de relaxare si intretine SPA, de piscine cu apa termala (ape bogate in calciu, magneziu, cu temperaturi cuprinse intre 27 – 35 grade).
De asemenea statiunea beneficiaza de „Satul Sauna”, unde va puteti bucura de diverse tipuri de sauna uscata sau de terapie cu cristale, terapie prin culori sauna cu infrarosii. Complexul beneficiaza de paturi incalzite, de piscina exterioara, terasa unde puteti beneficia de soare atat pe timpul verii cat si iarna.
Complexul Terme Zrece este extrem de folositor pentru persoanele care sufera de urmatoarele afectiuni: stadii postoperative ale sistemului locomotor, reumatism acut si degenerativ, boli ale sistemului periferic, dereglari ale sistemului circulator.
Cei care aleg aceste statiuni pot imbina extrem de placut tratamentele centrelor de relaxare si SPA, pot schia dar pot la fel de bine face drumetii libere pe traseele deja existente.

Recomanda acest hotel:  


 Vilele Terme Zrece

 Vilele Terme Zrece
 Vilele Terme Zrece
 Vilele Terme Zrece