Cleopatra Palace 4* Tenerife | Cazare la Cleopatra Palace 4* Tenerife

Cleopatra Palace 4*, Tenerife

Cleopatra Palace 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Cleopatra Palace 4*
Localizare: Hotelul Cleopatra Palace este situat pe plaja El Camison, în sudul insulei Tenerife fiind inconjurat de palmieri exotici. Hotelul se afla la 15 minute de aeroportul Reina Sofia si la 1 km de centrul statiunii. Plaja este cu nisip alb; hotelul pune la dispozitia turistilor piscina in aer liber cu o terasa mare, înconjurata de coloane romane magnifice si de statuile de marmura ale zeilor. Hotelul poate fi găsit la 1 km de terenul de golf Las Americas. Acesta se află la distanţă de mai puţin de 16 km de Aeroportul Tenerife Sur.

Centrul spa de la Hotelul Cleopatra Palace oferă o gamă largă de tratamente de sănătate şi frumuseţe şi o piscină termală. Există, de asemenea, un centru de fitness şi zonă de relaxare. Oaspeţii au o varietate de restaurante şi snack-baruri dintre care pot alege la Hotelul Cleopatra Palace. Snack-barul Marco Antonio serveşte sucuri naturale şi salate. Există, de asemenea, un bar sportiv.

Hotelul are 431 camere elegante, o parte dintre ele beneficiind de vedere la mare. Fiecare cameră dispune de baie de marmura, uscator de par, balcon sau terasă, TV prin satelit, minibar, aer conditionat, seif, birou, room service, pat suplimentar pentru copii (la cerere), Wi-Fi gratuit. In apartamente, capacitatea maxima este de 6 persoane.

Oferta de sejur la Cleopatra Palace 4*

Recomanda acest hotel:   Recomanda unui prieten pe YMessenger!  Recomanda unui prieten pe E-mail!  Recomanda unui prieten!


 Cleopatra Palace

 Cleopatra Palace
 Cleopatra Palace
 Cleopatra Palace
 Cleopatra Palace
 Cleopatra Palace
 Cleopatra Palace
 Cleopatra Palace
 Cleopatra Palace
 Cleopatra Palace
 Cleopatra Palace
 Cleopatra Palace
 Cleopatra Palace

Infoturism:
© 2001 - 2020 InfoTurism Media srl. Toate drepturile rezervate | Contact Infoturism.ro
Termenii si conditiile de utilizare
Politica de confidentialitate
Politica de cookie