ZagaZaga Land 4* Tecuci | Cazare la ZagaZaga Land 4* Tecuci

ZagaZaga Land 4*, Tecuci

ZagaZaga Land 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii ZagaZaga Land 4*
ZagaZaga, situat în Delta Siretului, este conceput ca un ansamblu de case de vacanță construite de-a lungul malurilor râului Siret. O locație unică în mijlocul naturii care așteaptă să o descoperiți!
Situat în mijlocul naturii, ZagaZaga Land reflectă și consolidează relația intactă a oamenilor cu natura.
Complexul este o destinație perfectă pentru festivaluri, pentru evenimente speciale și, bineînțeles, pentru petrecerea timpului liber și vacanțe alături de familie și cei dragi.
Există mai multe alternative de a petrece timp de calitate aici. De la căsuțe plutitoare cu propriul ponton, la bungalouri spațioase și zona de glamping cu iurte, la Hambarul pentru evenimente, până la piscina ce oferă o priveliște superbă sau restaurantul cu specific pescăresc, unde vă puteți bucura de preparatele delicioase, gătite special pentru oaspeții complexului.
Conceptul, unic în România, oferă confort înalt în liniștea din mijlocul naturii. Accesul se realizează cu ușurință, fiind situat la numai 200 de kilometri de București (aproximativ 3 ore de condus cu mașina) și la 20 kilometri distanță de Focșani.
Posibilitățile de cazare sunt create pe măsura dorințelor și așteptărilor tale. Poți alege să îți faci sejurul într-o casă plutitoare, un bungalou plutitor sau poți alege corturile special amenajate pentru o experiență intensă în natură.
ZagaZaga cuprinde 41 de bungalouri mobile. Acestea sunt acoperite cu stuf și dotate cu TV, aer condiționat, baie proprie, frigider. Fiecare bungalou are propriul ponton cu ieșire la apă. Camerele au o suprafață utilă de peste 50 mp, având un pat matrimonial și un pat pentru copii la mansardă, toate fiind adaptate atât pentru cupluri, cât și pentru familiile cu copii.
Puteți avea parte de o experiență inedită alegând să vă cazați într-una din cele 11 case plutitoare. Acestea sunt acoperite cu stuf și dotate cu TV, aer condiționat, baie proprie și frigider. Fiecare are o suprafață de 32 mp, cu o terasă de 6 mp, un pat matrimonial și un pat pentru copii la mansardă, toate fiind adaptate atat pentru cupluri, cât și pentru familiile cu copii.
Vă puteti caza si in zona de concerte „Vama” a complexului, într-unul din cele 26 de corturi de tip iurtă. O experiență aparte, în mijlocul naturii. Fiecare iurtă are o o suprafață interioară de 16 mp și o mică terasă proprie (10 mp), frumos luminată pe timpul nopții. În centrul iurtei sunt aplasate un pat matrimonial și un cufăr pentru depozitare. Există electricitate, încălzire, iar la cerere se poate suplimenta cu un pat pentru copii. Toalete și dușurile sunt la comun, în imediata apropiere.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Internet
Minibar
Parcare
Piscina
Restaurant
TV

Recomanda acest hotel:  


 ZagaZaga Land

 ZagaZaga Land
 ZagaZaga Land
 ZagaZaga Land
 ZagaZaga Land
 ZagaZaga Land
 ZagaZaga Land
 ZagaZaga Land
 ZagaZaga Land
 ZagaZaga Land
 ZagaZaga Land
 ZagaZaga Land
 ZagaZaga Land
 ZagaZaga Land
 ZagaZaga Land
 ZagaZaga Land
 ZagaZaga Land
 ZagaZaga Land
 ZagaZaga Land

Date de contact
ZagaZaga Land 4* Tecuci
Adresa: 627143 Cosmesti, Vrancea, Romania
Telefon: 0786 574 809