Motel Andra*** 3* Tecuci | Cazare la Motel Andra*** 3* Tecuci

Motel Andra*** 3*, Tecuci

Motel Andra*** 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (1)
Harta

Informatii Motel Andra*** 3*
Ne-am deschis pe 10 iunie 2012.

Motel Andra *** este locatia ideala pentru sejurul Dumneavoastra in municipiul Tecuci. Pozitionat in centrul orasului, intr-o zona comerciala, Motel Andra este conceput ca design sa ofere siguranta, discretie, calitate si intelegere fata de nevoile clientului modern, fiind gazda ideala pentru turisti si pentru oameni de afaceri.

Motel Andra are propriul restaurant – Restaurant Andra ***, cu specific international, unde cu siguranta veti trai o experienta culinara deosebita intr-o ambianta plina de stil.

Motel Andra dispune de o sala de evenimente ideala pentru momentele unice din viata Dumneavoastra. Totodata, va prezentam divizia speciala de evenimente Ballroom Andra, centru destinat exclusiv evenimentelor festive, ce va ofera o gama de completa de servicii in domeniul festivitatilor la cele mai inalte standarde.

Motel Andra pune la dispozitia afacerii Dumneavoastra conditii excelente pentru reuniuni si intalniri de afaceri in sala de conferinte.

Incercati-ne chiar daca sunteti doar in trecere si va vom intampina cu caldura, discretie si servicii de cea mai buna calitate.

Facilitati hotel
Bar
Camera pentru bagaje
Frigider
Internet
Parcare
Restaurant
Room service
Sala conferinta
Schimb valutar

Facilitati camera
Aer conditionat
Baie proprie
Balcon
Incalzire centrala
Internet
Minibar
TV color

Alte informatii despre hotel
Ora checkin: 2:00 PM
Ora checkout: 12:00 PM

Carti de credit acceptate: Visa, Mastercard
Personalul cunoaste limbi straine.

Recomanda acest hotel:  


Nu exista imagini despre Motel Andra*** 3*.