Antonius 4* Tartu | Cazare la Antonius 4* Tartu

Antonius 4*, Tartu

Antonius 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Antonius 4*
Hotelul cu cele 18 camerele ale sale amenajate confortabil este clasificat ca un hotel de 4 stele.
Distanţa spre autostradă (0,5 km distanţă), cât şi spre centrul oraşului (0,1 km) faţă de hotel nu este mare.
La recepţie, care are program 24 h, este disponibil şi un seif de hotel. Puteţi să vă parcaţi maşina pe locul de parcare gratuit al hotelului (eventual cu plată). Personalul amabil al hotelului vă oferă cu plăcere room service şi serviciu de trezire. Primiţi acces la internet în camera dumneavoastră şi în zona publică a hotelului (WLAN). În timpul sejurului la hotel, puteţi închiria un autovehicul direct în hotel.
Printre utilităţile camerelor de oaspeţi se numără instalaţia de climatizare, televizorul (conexiunea prin cablu), telefonul, foenul şi un minibar. O masă de scris, un seif, precum şi un radio sunt dotările standard din fiecare cameră. Dacă doriţi o cameră pentru nefumători şi/sau un pat de copii, vă rugăm să specificaţi acest lucru în momentul rezervării. Folosiţi halatul de baie pregătit pentru dumneavoastră, pentru a ajunge comod la programarea dumneavoastră pentru masaj. Din dotarea standard a camerei face parte o baie proprie. În cazul în care doriţi în plus un balcon, vă rugăm să specificaţi acest lucru în momentul rezervării camerei.
Folosiţi bicicletele de închiriat ale hotelului, pentru a cunoaşte mai bine împrejurimile! Hotelul oferă tratamente de înfrumuseţare.
Puteţi să petreceţi agreabil seara în restaurantul hotelului (pe vreme frumoasă, şi în aer liber) şi puteţi comanda de asemenea un meniu pentru diabetici şi vegetarieni. Seara vă întâmpinăm la barul hotelului.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Internet
Minibar
Parcare
Restaurant
Seif
Telefon
TV
Uscator Par

Recomanda acest hotel:  


 Antonius

 Antonius
 Antonius
 Antonius
 Antonius
 Antonius
 Antonius