Perla Ciucasului 3* Tarlungeni (jud Brasov) | Cazare la Perla Ciucasului 3* Tarlungeni (jud Brasov)

Perla Ciucasului 3*, Tarlungeni (jud Brasov)

Perla Ciucasului 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Perla Ciucasului 3*
Situat într-o splendidă zonă din împrejurimile Braşovului, în localitatea Tărlungeni, o oază de linişte şi armonie cu ape de izvor şi aer curat, înconjurat de dealuri şi păduri, Complexul Grand Hotel Perla Ciucaşului

Complexul cuprinde un hotel cu 40 camere duble, restaurant, 2 Vile de Lux, teren de tenis, teren fotbal, un centru de echitatie, biliard, ping-pong si dartz.

Dotari camere: aer conditionat, mobilier nou din lemn masiv, TV cablu, telefon international, minibar, cabină dus, uscator de par, halat si papuci de baie, conexiune internet, acces cu card, seif.

Facilitati: restaurant 80 locuri, parcare auto pazita, loc de joaca pentru copii, jacuzzi, room service, spalatorie, curatatorie, Internet, fax, echitatie.

Pentru oaspeţii se organizeaza săptămânal focuri de tabară cu muzică folk, vin sau ţuică fiartă, karaoke, spectacole de dansuri populare.

De asemenea se ofera posibilitatea de a opta pentru următoarele activităţi: plimbari cu sania sau cu trasura (in functie de conditiile meteo), echitatie (lipitani, pur sange, ponei) atat in manej cat si in exteriorul acestuia cu insotitor, biliard, ping-pong, darts.

Pentru amatori se poate organiza o vizita la stana, unde puteti observa sau chiar participa la mulsul vacii, a oii sau chiar la prepararea branzei si unde va puteti delecta privirea cu o multime de animale.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Internet
Minibar
Seif
TV
Uscator Par

Recomanda acest hotel:   Recomanda unui prieten pe YMessenger!  Recomanda unui prieten pe E-mail!  Recomanda unui prieten!


 Perla Ciucasului

 Perla Ciucasului
 Perla Ciucasului
 Perla Ciucasului

Date de contact
Perla Ciucasului 3* Tarlungeni (jud Brasov)
Adresa: Situat într-o splendidă zonă din împrejurimile Braşovului, în localitatea Tărlungeni
Infoturism:
© 2001 - 2020 InfoTurism Media srl. Toate drepturile rezervate | Contact Infoturism.ro
Termenii si conditiile de utilizare
Politica de confidentialitate
Politica de cookie