Pensiunea Cassandra 3* Targu Neamt | Cazare la Pensiunea Cassandra 3* Targu Neamt

Pensiunea Cassandra 3*, Targu Neamt

Pensiunea Cassandra 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Pensiunea Cassandra 3*
Pensiunea Cassandra este localizata ultracentral, chiar in spatele Primariei municipiului Targu Neamt,pe strada 9 Mai la numarul 1A, cu toate acestea va asiguram ca puteti beneficia de o odihna fara a fi deranjat de nici un zgomot intr-un habitat rustic.

Structura:
-> Camera dubla: Acest tip de camere dispun de o baie proprie cu dus, in acelasi timp beneficiind de televizor (televiziune prin cablu). Ca mobilier aveti un dulap, 2 noptiere si doua paturi matrimoniale. Pretul acestei camere este de 138 RON pe noapte, eventual avand posibilitatea de a servi micul dejun platit separat (10,00 RON/persoana).
-> Camera matrimoniala mica: Acest tip de camere dispun de o baie proprie cu dus, in acelasi timp beneficiind de televizor (televiziune prin cablu). Ca mobilier aveti un dulap, 2 noptiere si pat matrimonial. Pretul acestei camere este de 103.5 RON pe noapte, eventual avand posibilitatea de a servi micul dejun platit separat (10,00 RON/persoana).
-> Camera matrimoniala mare cu 1 pat(1 pers) suplimentar: Acest tip de camere dispun de o baie proprie cu dus, in acelasi timp beneficiind de televizor (televiziune prin cablu). Ca mobilier aveti un dulap, 2 noptiere, pat matrimonial si un pat de o singura persoana. Pretul acestei camere este de 120.75 RON pe noapte, eventual avand posibilitatea de a servi micul dejun platit separat (10,00 RON/persoana)

Recomanda acest hotel:  


 Pensiunea Cassandra

 Pensiunea Cassandra
 Pensiunea Cassandra
 Pensiunea Cassandra