Castel Haller 4* Targu Mures | Cazare la Castel Haller 4* Targu Mures

Castel Haller 4*, Targu Mures

Castel Haller 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Castel Haller 4*

Castelul Haller 4* este situat într-o zonă vânătorească, în comuna Ogra din judeţul Mureş, la 17 km distanţă de municipiul Târgu Mureş. Datând din secolul al XVII-lea, cu diverse modificări realizate în secolele XVIII şi XIX, clădirea în stilul post-baroc reprezintă una dintre cele mai luxoase unități de cazare din zona Transilvaniei. A beneficiat de lucrări de restaurare după anul 1990, în prezent oferind camere spaţioase şi obiecte de mobilier vechi.

Castelul Haller pune la dispoziţia turiştilor 13 camere duble şi un apartament. Toate camerele sunt dotate cu aer condiţionat, încălzire centrală, pat matrimonial sau twin, televizor LCD, internet wireless, mini-bar (la cerere), baie cu uscător de păr. În apartament se pot caza maxim 4 persoane, fiind alcătuit din două dormitoare cu baie proprie.

Printre facilităţile pe care le oferă castelul se numără: restaurant, cramă (cu o colecție importantă de vinuri), sală de conferințe, grădină, curte (amenajată cu o fântână arteziană veche, felinare, sculpturi și bancuțe), loc de joacă pentru copii și o mașină de epocă (Chenard et Walker, pentru evenimente).

Castelul pune la dispoziție servicii de cazare atât pentru turiști în căutare de relaxare, cât și pentru cei ce călătoresc în interes de afaceri, oferte pentru activități de teambuilding (cu posibilități de canyoning, canoe, parapantă) și servicii de organizare a unor evenimente (nunți, botezuri, baluri, banchete, aniversări). Castelul organizează diverse evenimente tematice cum ar fi: Atelierul de sculptură în fructe și legume, Balul Anna din Transilvania și Carnavalul anual Haller.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Internet
Parcare
Restaurant
Sala De Conferinte
TV
Uscator Par

Recomanda acest hotel:  


 Castel Haller

 Castel Haller
 Castel Haller
 Castel Haller
 Castel Haller
 Castel Haller