Pensiune Casa Cartianu 3*+ Targu Jiu | Cazare la Pensiune Casa Cartianu 3*+ Targu Jiu

Pensiune Casa Cartianu 3*+, Targu Jiu

Pensiune Casa Cartianu 3*+


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Pensiune Casa Cartianu 3*+ / Numar camere: 6
Odihna, natura, bucataria rafinata cu produse ecologice, excursiile si sportul fac parte din sejurul dumneavoastra la Pensiunea Casa Cartianu , pensiune aflata la doar 5 km de Targu Jiu. Va oferim: piscina moderna, loc de joaca copii, parcare amenajata, loc pentru gratar, internet, tenis de masa, inchirieri biciclete.

Sunt nenumărate locurile pe care gorjeni le consideră sfinte, binecuvântate de natură şi de istorie, locuri care devin rând pe rând file de poveste, dintr-un volum ce pare să înceapă cu “ A fost odată în Gorj…” . Şi tot de-atunci, de-atunci de când primele file de poveste începeau a se scrie stă mărturie Cula Cartienilor, simbol de arhitectură gorjeneacă clădit în vremurile-n care boierii erau boieri iar timpurile îmbrăcau o nobilă haină. Despre toate acestea, vă putem povestii noi, urmaşii Familiei Cartianu, invitandu-vă în propria noastra pensiune, la margine de pădure deasă, acolo unde la umbra bătrânei Cule are să se înalţe, îmbrăcând aceeaşi arhitectură tipic gorjeneacă, Pensiunea Casa Cartianu.

In susurul pârîului Cartior, înconjurată de foşnetul unei păduri seculare de foioase de unde privighetorile-şi cântă-n triluri destinele, Pensiunea Casa Cartianu are să vă primească într-o atmosferă ideală pentru relaxare şi confort în inima naturii, oferind oaspetelui un exemplu veritabil de ospitalitate tradiţională. Dacă mai adăugăm la cele enumerate şi vechea culă a Cartienilor pe care o regăsiti în imediata vecinităte a pensiunii, va puteti da seama, că aici, în Satul Cartiu, Comuna Turcineşti, ospitalitatea, confortul, natura şi istoria se armonizează perfect, oferind vizitatorului un sejur de neuitat şi cu adevărat autentic românesc

Cazarea la Pensiunea Casa Cartianu
Clasificată la 3 margarete (pensiunea este construită cu finanţare FEADR prin PNDR masura 313, fiind clasificată la 3 margarete, insă finisajele si dotările pensiunii o recomandăla o clasificare de 4 margarete), Pensiunea Casa Cartianu vine în întâmpinarea turiştilor cu o capacitate de 12 locuri, în 6 camere matrimoniale sau twin. Mobilierul de lemn masiv şi întreaga amenajare a camerelor păstrează acel aer boieresc tipic culelor gorjene. Luminozitatea, culoarea, modernul împletit cu tradiţionalul sunt doar câteva dintre atributele care oferă turistului, confortul dorit asigurând plusul de relaxare şi linişte într-o zonă în care natura, istoria şi cultura s-au prins în horă. Fiecare camera dispune de grup sanitar cu apă caldă şi căldură în permanenţă, TV LED cu cablu şi Internet Wireless. Ieşind pe balconul camerei turistul poate asculta foşnetul pădurii armonizat de triluri care se nasc printre ramuri. Contrastând cu nuanţa pădurii şi parcă într-un asorteu ideal cu cerul, zărim piscina Pensiunii Casa Cartianu…şi parcă deja ne dorim ca vara să ne găsească aici, în Gorjul mult iubit.

Piscina:
Piscina "Casa Cartianu" este situata intr-un cadru natural plin de verdeata ideal pentru ca momentele tale de relaxare petrecute la piscina sa fie cu adevarat momente de vis. Noua Piscina la care va invitam sa va petreceti o parte din timpul vostru liber, se vrea a fi una dintre cele mai moderne piscine din judetul Gorj fiind placata cu mozaic vitroceramic Bisazza, avand un sistem automat de filtratre si tratare a apei, fiind imprejmuita de o terasa generoasa de 200 mp placata cu gresie tip parchet antiderapanta. Piscina "Casa Cartianu" este la o distanta de doar 5 km de Targu Jiu fiind in aer liber, cu dimensiunile 14 m lungime / 7 m latime avand adancimea intre 1.45 m si 2.2 m. Accesul copiilor sub 14 ani este permis doar supravegheati de un adult.

Amplasata intr-un Rai de verdeata si culoare, Piscina "Casa Cartianu" reprezinta acea oaza de relaxare ideala in vremurile-n care arsita-si face de cap pe meleagurile noastre... Si cand ne gandim cat de frumos s-ar armoniza racoarea unui scaldat cu bronzul unic de zona deluroasa-muntoasa, ne dam seama ca Pensiunea Casa Cartianu nu atrage doar prin conditiile ireprosabile de cazare, ci si prin posibilitatile variate de petrecere a timpului liber.

Traditie
Pensiunea "Casa Cartianu" incearca sa reinvie farmecul Casei Cartianu (Cula de la Cartiu), stilul rustic si arhitectura pensiunii pastreaza liniile acestui superb exemplu de arhitectura veche romaneasca. Cladirea, care ocupa o pozitie pitoreasca pe malul paraului Cartior, a fost ridicata in anul 1760 dupa cum arata documentele vechii familii a Cartienilor. Construita la inceput sub forma unei cule, aceasta a suferit de-a lungul timpului mai multe interventii, dezvoltandu-se ulterior in forma in care se gaseste astazi si care este un exemplu al modului de intelegere a asocierii structurilor de lemn si formelor de zidarie, nota dominanta a arhitecturii din zona subcarpatica.

Facilitati hotel
Accepta animale de companie
Bar
Curte interioara
Frigider
Gratar
Inchiriere biciclete
Internet
Lobby bar
Loc de joaca pentru copii
Parcare
Plaja privata
Restaurant
TV in living

Facilitati camera
Baie proprie
Balcon
Incalzire centrala
Internet
Minibar
TV color

Alte informatii despre hotel
Ora checkin: 12:00 AM
Ora checkout: 11:00 AM

Carti de credit acceptate: Visa, Mastercard
Personalul cunoaste limbi straine.

Recomanda acest hotel:  


Pensiune Casa Cartianu

Pensiune Casa Cartianu
Pensiune Casa Cartianu
Pensiune Casa Cartianu
Pensiune Casa Cartianu
Pensiune Casa Cartianu
Pensiune Casa Cartianu
Pensiune Casa Cartianu
Pensiune Casa Cartianu
Pensiune Casa Cartianu
Pensiune Casa Cartianu
Pensiune Casa Cartianu
Pensiune Casa Cartianu
Pensiune Casa Cartianu
Pensiune Casa Cartianu
Pensiune Casa Cartianu
Pensiune Casa Cartianu
Pensiune Casa Cartianu
Pensiune Casa Cartianu