KENZI SOLAZUR 4* Tangier | Cazare la KENZI SOLAZUR 4* Tangier

KENZI SOLAZUR 4*, Tangier

KENZI SOLAZUR 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii KENZI SOLAZUR 4*
Cu vedere la golful Tanger, cu vedere la Strâmtoarea Gibraltar, se află hotelul Kenzi Solazur. La numai 30 de metri de o plajă cu nisip fin, la 500 m de gară și la numai 12 km de aeroport, hotelul este locul ideal pentru a vă bucura de numeroasele atracții ale Orașului Alb. Într-adevăr, situat în inima Tangerului, hotelul Kenzi Solazur este cel mai sofisticat din regiune.
Oaspeții noștri sunt fermecați de stilul, atmosfera și eleganța sa unice. Super renovat, hotelul oferă 348 de camere elegante, cu vedere la mare și la parc.
Camerele și apartamentele sunt decorate într-un stil contemporan. Fiecare are TV prin satelit. Baia privată este dotată cu duș sau cadă și uscător de păr.
Centrul de conferințe Kenzi SOLAZUR oferă nouă săli de întâlnire cu lumină naturală și vedere la mare cu o capacitate maximă de 800 de persoane, cu echipamente audiovizuale complete și conexiune Wi-Fi de mare viteză. Hotelul garantează confidențialitatea reuniunilor, consiliului de administrație, sesiuni de pregătire executivă și prezentări importante.

Recomanda acest hotel:  


 KENZI SOLAZUR

 KENZI SOLAZUR
 KENZI SOLAZUR
 KENZI SOLAZUR
 KENZI SOLAZUR
 KENZI SOLAZUR
 KENZI SOLAZUR
 KENZI SOLAZUR

Date de contact
KENZI SOLAZUR 4* Tangier
Adresa: Bvd Mohamed VI 90000 Tanger
Telefon: +212 (0) 539 34 83 83