Best Western Tamarindo Vista Villas 3* Tamarindo | Cazare la Best Western Tamarindo Vista Villas 3* Tamarindo

Best Western Tamarindo Vista Villas 3*, Tamarindo

Best Western Tamarindo Vista Villas 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Best Western Tamarindo Vista Villas 3*
Cu vedere la Golful Tamarindo, aceste vile pentru familie se află la 5 minute de mers pe jos de plajă. Proprietatea are o piscină în aer liber, un restaurant în incintă și camere în stil cabană cu balcoane.

Fiecare cazare cu aer condiționat la Best Western Tamarindo Vista Villas este dotată cu Wi-Fi gratuit, TV prin cablu și un seif în cameră. Baia privată este dotată cu uscător de păr.

Barul Monkey, situat pe site, servește băuturi tropicale congelate și oferă distracție în direct. În plus, în fiecare vineri seara, hotelul găzduiește o trupă de salsa live și un DJ la Monkey Bar. Restaurantul Secret Spot este specializat în fructe de mare și fripturi. Un bar înot este situat la piscina de pe malul mării.

Călătorii cu călărie și excursii pe baldachin sunt disponibile la Tamarindo Best Western Vista Villas. Spălătorie se află pe proprietate.

Turtle Tour, care oferă tururi pe terenuri de cuibărit de broască țestoasă, se află la 1,6 km de vile. Excursiile estuare ale conservării vieții sălbatice se află la 10 minute cu mașina.

Facilitati hotel
Internet
TV
Uscator Par

Recomanda acest hotel:  


 Best Western Tamarindo Vista Villas

 Best Western Tamarindo Vista Villas
 Best Western Tamarindo Vista Villas
 Best Western Tamarindo Vista Villas

Date de contact
Best Western Tamarindo Vista Villas 3* Tamarindo
Adresa: 1000 Calle Principal , 11000 Tamarindo, Costa Rica