Radisson Blu Olumpia 4* Tallinn | Cazare la Radisson Blu Olumpia 4* Tallinn

Radisson Blu Olumpia 4*, Tallinn

Radisson Blu Olumpia 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Radisson Blu Olumpia 4*
Situat în cartierul de afaceri din Tallinn, Radisson Blu Olümpia oferă camere cu aer condiţionat, TV prin cablu şi acces gratuit la internet Wi-Fi. Oaspeţii au la dispoziţie o piscină la etajul 26.
Camerele hotelului Radisson Blu Olümpia au design interior clasic şi mobilier din lemn. Toate sunt dotate cu presă de pantaloni şi seif. Fiecare baie are cadă, duş şi uscător de păr.
Centrul de fitness de la ultimul etaj al hotelului Blu oferă vedere la Golful Finlandei. Oaspeţii se pot relaxa la saună.
Restaurantul Senso al hotelului Olümpia serveşte o gamă largă de preparate estoniene şi internaţionale. De asemenea, la Senso puteţi savura un mic dejun tip bufet. Cafeneaua Boulevard oferă o gamă largă de produse de patiserie proaspete. Barul din hol şi pub-ul englezesc asigură băuturi şi gustări.
Parcul Lembitu este la numai 230 de metri. Stadionul Kalevi Keskstaadion se află la numai 600 de metri de hotel, iar centrul vechi al oraşului Tallinn este la mai puţin de 1 km. Autogara este la 500 de metri, iar aeroportul se află la mai puţin de 3 km.

Recomanda acest hotel:  


 Radisson Blu Olumpia

 Radisson Blu Olumpia
 Radisson Blu Olumpia
 Radisson Blu Olumpia
 Radisson Blu Olumpia
 Radisson Blu Olumpia