Three Corners El Wakala Golf Resort Taba 4* Taba | Cazare la Three Corners El Wakala Golf Resort Taba 4* Taba

Three Corners El Wakala Golf Resort Taba 4*, Taba

Three Corners El Wakala Golf Resort Taba 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Three Corners El Wakala Golf Resort Taba 4*
The Three corners El Wakala Golf Resort este situat in cel mai inalt punct din Taba, intr-un decor natural de o rara frumusete.

Hotelul Este situat in apropierea terenului de golf din Taba Heights si are o plaja privata pe malul Marii Rosii. Hotelul este situat la 50 de kilometri de aeroportul International Taba, 28 de kilometri de statiunea Eilat Israel si la 150 de kilometri distanta de Sharm El Sheick.

Hotelul dispune de o de plaja privata situata la 5 minute distanta si la care se face transferul cu minibusul din 15 in 15 minute si supravegheata cu nisip fin si pune la dispozitia turistilor sezlonguri si umbrelute. De asemenea pe plaja sunt 2 piscine si un bar unde se pot servi bauturi racoritoare si bauturi calde.

Hotelul dispune de 215 camere dispuse in 5 corpuri de cladire si inconjurate de gradini sau de stradute interesante unde se pot gasi magazine de suveniruri, banca, farmacie.

Camerele sunt dotate cu aer conditionat, seif, minibar, telefon, televizor cu programe satelit, baie cu dus separate, uscator de par.

Hotelul dispune de 6 restaurante si baruri. Restaurantul principal unde turistii pot servi micul dejun, prinzul si cina, Chez Pascal restaurant cu specific Belgian, Pool Bar situate in apropierea piscinei, Beach Bar situate pe plaja, Peanuts Bar, Afandina oriental café.

Hotelul are o piscina cu o forma interesanta incalzita iarna, o piscina pentru copii, inconjurate de sezlonguri si umbrelute, amfiteatru, programe de animatie zilnic la plaja si diverse magazine, masaj si fitness, billiard, tennis de masa,volei pe plaja, teren de fotbal.

Hotelul dispune deo piscina pentru copii in interiorul complexului si o piscine pentru copii pe plaja, loc de joaca pentru copii pe plaja, kids club.

Recomanda acest hotel:  


 Three Corners El Wakala Golf Resort Taba

 Three Corners El Wakala Golf Resort Taba
 Three Corners El Wakala Golf Resort Taba
 Three Corners El Wakala Golf Resort Taba