Intercontinental Taba Heights 5* Taba | Cazare la Intercontinental Taba Heights 5* Taba

Intercontinental Taba Heights 5*, Taba

Intercontinental Taba Heights 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Intercontinental Taba Heights 5*
DESCRIERE:
Intercontinental Resort Taba Heights este situat in apropierea orasului Taba pe virful Nordic al Golfului Aqaba si se mindreste cu plaje cu nisip fin alb auriu, ape de turcoaz si uimitoare privelisti ale desertului din apropiere.
Intercontinental Hotel este situat direct pe o plaja superba de nisip in apropierea Hotelului Marriott si se afla la 55 de kilometri de Aeroportul International Taba si la 20 de kilometri de granite cu Israelul.
Intercontinental Taba Heights este compus din trei corpuri de cladiri Atrium, Pentagon si Crescent inconjurate de gradini tropicale si cascade.
PLAJA:
Hotelul dispune de o plaja privata cu nisip fin.
La intrarea in mare va recomandam utilizarea pantofilor speciali de apa, datorita pietricelelor de pe malul marii. Pe plaja sint puse la dispozitia turistilor sezlonguri si umbrelute gratuit.
CAMERE:
Hotelul dispune de 468 de camere luxoase care ofera privelisti spectaculoase ale Marii Rosii, 1 suita prezidentiala , 7 executive Suite si 27 junior suite.
Toate camerele au terasa sau balcon si datorita arhitecturii hotelului cele mai multe camere sint cu vedere la mare.
Camerele sint dotate cu aer conditionat, seif, minibar, telefon, televizor cu programe satelit.
RESTAURANTE SI BARURI:
Hotelul dispune de unsprezece restaurante si baruri.
Restaurantul principal BAY VIEW RESTAURANT; El Mare Restaurant cu specialitati de peste situate pe malul marii; Splash Bar and Grill; Birds Nest Restaurant; Lobby Bar; The Arches Bar; Lagoon Restaurant and Bar cu privelisti superbe ale lagunei naturale; Oxigen Bar; reef Bar; ThePutter Bar alaturat terenului de minigolf.
De asemenea hotelul ofera posibilitatea de DINE AROUND cu posibilitatea servirii cinei in toate restaurantele hotelurilor din TABA HEIGHTS.
SPORT si RECREATIE:
Hotelul are cinci piscine cu forme interesante din care una este incalzita iarna, inconjurate de sezlonguri si umbrelute, discoteca,
magazine diverse, centru SPA, sauna, masaj, baie cu aburi, billiard, tennis de masa, terenuri de tennis, teren de minigolf, aerobic room, centru de scufundari.
O laguna artificiala cu apa de mare se afla in apropierea corpului Atrium si este locul cel mai linistit unde se poate servi o bautura racoritoare sau se poate savura o cina romantica la Lagoon Restaurant.
Hotelul se afla in vecinatatea terenului de Golf TABA HEIGHTS.
FACILITATI PENTRU COPII:
Hotelul dispune de o piscina pentru copii, Mini Club, zona de joaca pe plaja si servicii de babysitting
Intercontinental Resort Taba Heights este unul din locurile perfecte pentru a petrece o vacanta linistita si relaxanta la malul Marii Rosii.

Recomanda acest hotel:  


 Intercontinental Taba Heights

 Intercontinental Taba Heights
 Intercontinental Taba Heights
 Intercontinental Taba Heights