El Wekala Aqua Park Resort 4* Taba | Cazare la El Wekala Aqua Park Resort 4* Taba

El Wekala Aqua Park Resort 4*, Taba

El Wekala Aqua Park Resort 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii El Wekala Aqua Park Resort 4*
Această proprietate este la 12 minute pe jos față de plajă. Situat între Munții Sinai și Marea Roșie, oferă camere spațioase cu vedere panoramică la Marea Roșie, la orizontul Iordaniei și Arabiei Saudite, motiv pentru care El Wekala Aqua Park Resort este denumit hotelul cu vedere.

Fiecare dintre camere moderne de la El Wekala Aqua Park Resort are terasă sau balcon cu vedere la piscina, mare sau la grădină. Toate camerele includ un TV prin satelit și aer condiționat.

El Wekala Aqua Park Resort pune la dispoziție 3 restaurante și un Bar. Restaurantul de tip bufet organizează nopţi tematice, iar restaurantul Chez Pascal serveşte preparate belgiene autentice, fripturi şi fructe de mare.

El Wekala Aqua Park Resort organizează numeroase activități la interior și în aer liber și pune la dispoziție un teren de golf, un centru de fitness și ședințe de gimnastică aerobică și yoga. Cu ajutorul unui serviciu de transfer gratuit se ajunge ușor la centrul de snorkelling și scufundări de pe plaja privată.

Recomanda acest hotel:  


 El Wekala Aqua Park Resort

 El Wekala Aqua Park Resort
 El Wekala Aqua Park Resort
 El Wekala Aqua Park Resort
 El Wekala Aqua Park Resort

Date de contact
El Wekala Aqua Park Resort 4* Taba
Adresa: Taba