Apartments Adina Coogee 4* Sydney | Cazare la Apartments Adina Coogee 4* Sydney

Apartments Adina Coogee 4*, Sydney

Apartments Adina Coogee 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Apartments Adina Coogee 4*
Această proprietate este la 5 minute pe jos de plajă. Situat la doar 200 de metri de plaja Coogee, Adina Apartment Hotel Coogee oferă o piscină interioară încălzită, un centru de fitness și o saună. Fiecare apartament include un televizor LCD cu canale gratuite de cablu prin cablu. Accesul gratuit la internet Wi-Fi este disponibil în întregul hotel.

Centrul orașului Sydney este la numai 7 km sau la 25 minute cu autobuzul de la Hotelul Adina Apartment. Este la 5 minute de mers cu mașina de Racecourse Randwick. Restaurante, baruri și cafenele sunt la ușă.

Toate spațiile de cazare oferă un balcon privat, aer condiționat și un minibar. Apartamentele mai mari includ un lounge / zonă de luat masa separată, plus o bucătărie complet echipată, cu cuptor, aragaz și mașină de spălat vase.

Oaspeții se pot relaxa în curtea liniștită a grădinii, se pot bucura de una din plimbările de coastă din apropiere sau pot să se relaxeze la plajă. Se oferă parcare acoperită la fața locului, precum și servicii de curățătorie și spălătorie.

Coogee este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de plaje, peisaje și restaurante.

Facilitati hotel
Internet
Parcare
Piscina

Recomanda acest hotel:  


 Apartments Adina Coogee

 Apartments Adina Coogee
 Apartments Adina Coogee
 Apartments Adina Coogee

Date de contact
Apartments Adina Coogee 4* Sydney
Adresa: 183 Coogee Bay Rd, Coogee NSW 2034, Australia
Telefon: +61 2 9578 6000