Delta Palace 3* Sulina | Cazare la Delta Palace 3* Sulina

Delta Palace 3*, Sulina

Delta Palace 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Delta Palace 3*
Hotelul este situat pe faleza orasului Sulina pe strada I-a la nr. 116-117 pe malul drept al Dunarii, este locul ideal unde te poti bucura de tot ce iti ofera Delta Dunarii , unde te poti relaxa si poti petrece o vacanta de neuitat, linistita, departe de viata agitata si zgomotoasa a oraselor.

Hotelul are 4 nivele, 80 de camere si 5 apartamente, cu o capacitate de 210 locuri, este clasificat la categoria 3 stele.

Camerele si apartamentele ofera o priveliste superba asupra Dunarii si a Deltei acesteia, a Marii Negre si ofera deasemenea vizibilitate asupra teritoriului de granita cu Ucraina.

Apartamentele sunt cu doua dormitoare, doua bai, sufragerie si 3 balcoane si au o capacitate de cazare de 4 sau 5 locuri fiecare.

Camerele sunt dotate cu mobilier nou, cu paturi matrimoniale sau doua paturi, canapea extensibila, minibar, cablu TV, internet LAN si wireless, telefon, baie proprie , balcon, protectie impotriva tantarilor in spatiile inchise, incalzire centrala si aer conditionat, uscator de par, masa si fier de calcat.

Hotelul mai cuprinde trei sali de conferinte cu o capacitate totala de 300 locuri, sala de biliard, sala de tenis de masa, sala de fitness, sauna, restaurant, terasa, bar.

Facilitati hotel
Internet
Minibar
Parcare
Restaurant
Room Service
Sala De Conferinte
Seif
Telefon
TV

Recomanda acest hotel:  


 Delta Palace

 Delta Palace
 Delta Palace
 Delta Palace
 Delta Palace
 Delta Palace
 Delta Palace
 Delta Palace
 Delta Palace