Sofia 4* Sucevita | Cazare la Sofia 4* Sucevita

Sofia 4*, Sucevita

Sofia 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Sofia 4*
Localizare: Situat in mijlocul padurii de conifere si foioase, la cateva sute de metri de una dintre celebrele manastiri ale Bucovinei - Sucevita, Hotel Sofia iti ofera linistea si confortul necesare petrecerii unui sejur de vis.

Structura de cazare: Hotelul dispune de spatii de cazare pregatite de designeri intr-o multitudine de suprafete si culori care sa satisfaca orice solicitare.

Facilitati si servicii: room service, serviciile de spalatorie, piscina, sauna, salon de masaj, caseta pastrare valori, locuri de joaca pentru copii, ziare locale si nationale, sala de conferinte cu 80 de locuri (avand in dotare un videoproiector si un flipchart), conexiune la internet, televizor, telefon, parcare pazita cu 80 de locuri. Restaurantul, o locatie eleganta, cu o capacitate de 320 de locuri, dispusa pe 2 etaje, va ofera un meniu cu specific bucovinean si traditional romanesc, dar si international. Cele doua terase ale restaurantului va ofera posibilitatea de a lua masa in aerul curat al padurii, pe malul stang al paraului care strabate curtea.

Hotelul Sofia pune la dispozitie un tur al manastirilor cu ghid si masina hotelului (la cerere), drumetie prin padure pana la manastirea Sucevita, vizita atelier ceramica Marginea, salina Cacica, stana, pescuit, plimbari cu caleasca sau sania.

Facilitati hotel
Room Service
Piscina
Sauna
Seif
Sala De Conferinte
Telefon
TV
Parcare
Restaurant

Recomanda acest hotel:  


 Sofia

 Sofia
 Sofia
 Sofia
 Sofia
 Sofia
 Sofia
 Sofia
 Sofia
 Sofia
 Sofia

Date de contact
Sofia 4* Sucevita
Adresa: 355 A Sucevita, Romania 727510