Pensiunea Casa Vega 3* Sucevita | Cazare la Pensiunea Casa Vega 3* Sucevita

Pensiunea Casa Vega 3*, Sucevita

Pensiunea Casa Vega 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Pensiunea Casa Vega 3*
Intrand in Sucevita dinspre Marginea, lasand pe stanga Manastirea Sucevita (cea mai fortificata din tara) ne continuam drumul pe D.N. 17 A, la iesirea din comuna Sucevita cotim la stanga si dupa cca 300 m ajungem la pensiunea Casa Vega.

Sucevita - acel punct de pe harta, mic si greu de gasit, defineste in realitate un mare punct de atractie prin faptul ca impleteste in mod placut istoria locului cu peisajul, linistea si ospitalitatea Bucovinei.

Casa Vega este situata intr-o zona linistita, inconjurata de padurile de foioase si conifere si va invita sa treceti acea punte care desparte agitatia vietii citadine de paradisul linistit al zonelor montane.

Locatia este structurata pe doua nivele: parter si etaj mansardat.

Parterul cuprinde o bucatarie modern utilata care contine: combina frigorifica, plita electrica, hota, cuptor electric, filtru de cafea, prajitor de paine, cuptor cu microunde, vesela si tacamuri aferente; un spatiu de servit masa mobilat cu o masa rotunda si scaune pentru 10 persoane, un spatiu de lectura si vizionari TV dotat cu aparatura audio-video.

Tot la parter se afla si baia de serviciu in incinta careia exista, pentru doritori, o sauna.

Etajul include spatiile de cazare care se compun dintr-un dormitor matrimonial cu pat dublu de 1600/2000, mobilier aferent, balcon, TV color, un dormitor mansardat deservit de o canapea dubla de 1400/2000, mobilier specific, TV color, un apartament format din doua dormitoare: unul principal cu balcon, canapea dubla de 1400/2000, TV color, mobilier specific si un dormitor secundar dotat cu canapea de 1200/1900, mobilier aferent, TV color.

Tot la etaj se afla si baia care deserveste cele 3 spatii de cazare.

Aceasta baie este echipata cu cabina de dus cu hidromasaj, toaleta, lavoar, bideu si uscator de par.

Pensiunea este conectata la reteaua de cablu TV, incalzirea este proprie cu ajutorul unei centrale termice cu lemne iar sursa de apa calda o reprezinta boilerul electric de 140 l.

Locatia dispune de o terasa acoperita unde exista un gratar special amenajat.

Pentru agrement s-a amenajat un teren de minifotbal, un cos de baschet si un fileu de badminton.
Spatiile de parcare cuprind doua locuri acoperite in garaj si 3 locuri in parcarea din curtea interioara.

Pentru doritori exista posibilitatea de a inchiria un autoturism.

Facilitati hotel
Internet
Parcare
Restaurant
Sauna
TV

Recomanda acest hotel:  


 Pensiunea Casa Vega

 Pensiunea Casa Vega
 Pensiunea Casa Vega
 Pensiunea Casa Vega