Pensiunea Casa Lina 3* Sucevita | Cazare la Pensiunea Casa Lina 3* Sucevita

Pensiunea Casa Lina 3*, Sucevita

Pensiunea Casa Lina 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Pensiunea Casa Lina 3*
Pensiunea CASA LINA, situata la doar 600 m de Manastirea Sucevita ofera in perioada sarbatorilor de Craciun cat si celor prilejuite de ANUL NOU, un sejur de neuitat. Acum aveti ocazia de cunoaste obiceiurile Bucovinene: uraturi, colinde, masti, plimbari cu sania trasa de cai, etc.
La CASA LINA veti cunoaste ospitalitatea bucovineana deoarece veti avea ocazia de a gusta o bucata de carnat de casa sau de sunca direct din afumatoare, adica atunci preparata; veti privi dansul ursului si a caprei in cadrul programului prezentat de un grup de uratori din sat cu prilejul Anului Nou.
Asezata la poalele padurii, CASA LINA pote fi punctul de plecare atat pentru drumetii de munte cat si pentru vizitarea manastirilor din nordul Moldovei: Putna, Voronet, Arbore, Gura Humorului, Moldovita, a Expozitiei de Ceramica Neagra de la Marginea, a Salinei de la Cacica sau a imprejurimilor montane aflate intr-un decor natural mirific.
Pensiunea este clasificata la un confort de trei margarete si dispune de 50 locuri de cazare, impartite in 22 camere cu doua si trei paturi, dotate cu cablu TV si grup sanitar propriu, sala de conferinte si restaurant cu o capacitate de 200 locuri, parcare proprie. Aici puteti servi masa, avand posibilitatea sa alegeti dintr-un bogat meniu pregatit cu grija si pricepere in stil traditional bucovinean, pentru incantarea si sanatatea dvs. Unitatea pune la dispozitia turistilor cazati, fara a percepe alte taxe sah, rumy, table, saniute pentru a petrece o parte a timpului dvs. intr-un mod cat mai relaxant.
Pensiunea este dotata cu centrala proprie.

Recomanda acest hotel:  


 Pensiunea Casa Lina

 Pensiunea Casa Lina
 Pensiunea Casa Lina
 Pensiunea Casa Lina
 Pensiunea Casa Lina
 Pensiunea Casa Lina
 Pensiunea Casa Lina
 Pensiunea Casa Lina
 Pensiunea Casa Lina