Pensiunea Leaganul Bucovinei 3* Suceava | Cazare la Pensiunea Leaganul Bucovinei 3* Suceava

Pensiunea Leaganul Bucovinei 3*, Suceava

Pensiunea Leaganul Bucovinei 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Pensiunea Leaganul Bucovinei 3*
Pensiunea “Leaganul Bucovinei” Suceava a fost fondata in 2003, fiind calificata la 3 stele de catre Ministerul Transporturilor si Turismului. Este o cladire de 2 etaje in zona verde, rezidentiala de la intrarea in orasul Suceava dinspre Bucuresti.

Cele 8 camere si 1 apartament disponibile sunt finisate la standarde moderne, cu baie proprie, dus, apa calda non-stop, TV cablu, etc. Pensiunea ofera Internet Wi-Fi gratuit pentru toti clientii.

Pensiunea este inconjurata de o gradina spatioasa, avand de asemenea un gratar si mese exterioare. Intimitatea si linistea zonei, cumulate cu proximitatea fata de oras (5-10 minute pe jos) precum si pozitionarea excelenta fata de caile de acces sunt atuurile noastre pentru succesul unei sederi cat mai placute in orasul Suceava, in inima Bucovinei.

Pensiunea "Leaganul Bucovinei" este o baza excelenta pentru turul manastirilor. Majoritatea obiectivelor turistice importante din Bucovina sunt amplasate pe o raza de maximum 2 ore de mers cu masina.

Avantajul pensiunii noastre este ca pastram avantajul proximitatii unui oras important, avand in acelasi timp toate atuurie unei vacante de exceptie: liniste, aer curat, verdeata si nu in ultimul timp, ospitalitatea traditionala Bucovinei.

Gradina din jurul pensiunii este plina cu flori si pomi fructiferi; in timpul verii, este un adevarat refugiu. Gratarul si masa exterioara completeaza ambianta placuta si reprezinta un punct de atractie pentru oaspetii pensiunii.

Recomanda acest hotel:  


 Pensiunea Leaganul Bucovinei

 Pensiunea Leaganul Bucovinei
 Pensiunea Leaganul Bucovinei
 Pensiunea Leaganul Bucovinei
 Pensiunea Leaganul Bucovinei
 Pensiunea Leaganul Bucovinei
 Pensiunea Leaganul Bucovinei

Date de contact
Pensiunea Leaganul Bucovinei 3* Suceava
Adresa: Adresa: Bd. sofia Vicoveanca Nr. 18, Suceava (la intrarea in Suceava dinspre Bucuresti)