Pensiunea La Muncel 3* Suceava | Cazare la Pensiunea La Muncel 3* Suceava

Pensiunea La Muncel 3*, Suceava

Pensiunea La Muncel 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Pensiunea La Muncel 3*
Comuna Sadova este situată la circa 80 km de municipiul Suceava, reşedinţa de judeţ şi la distanţă de 2 km nord - vest de municipiul Câmpulung Moldovenesc.
Teritoriul comunei cuprinde zona montană formată din ultimele ramificaţii sud - vestice ale Obcinei Feredeului, munţii: Muncel, Măgurele, Măcieş, Floarea, dealul Ardeloaia şi din valea pârâului Sadova cu principalii afluenţi ai acestuia pâraiele: Iezer, Zbrancani, Roatelor, Mazăre şi Pârâul Morii. Pensiunea "La Muncel" va ofera conditii excelente de cazare intr-un cadru traditional pentru petrecerea vacantelor de vara si iarna, impreuna cu prietenii sau cu familia. De aici puteti vizita celebrele manastiri bucovinene si va puteti plimba admirand superbul peisaj din imprejurimi.

Structura pensiunii
Parter: receptie, bar de zi, salon cu o capacitate 20 de locuri; terasa acoperita, bucatarie si 2 camere cu paturi duble cu o baie modern echipata.
Etaj : 3 camere cu 2 paturi, o baie echipata modern, cu dus; tv cu cablu, salon de recreere;
Total camere: 5 camere cu o capacitate de minim 10 locuri de cazare, cu incalzire centrala proprie si sobe.
Facilitati:

Numar locuri de cazare in camere -minim 10 locuri;
Salon - capacitate 20 locuri;
Bar si bucatarie de vara pentru recreere;
Terasa acoperita, capacitate 16 locuri;
Teren de joaca pentru copii, locuri pentru parcare;
• Excursii organizate, transport cu masina proprie si mijloace de transport hipo; iarna excursii cu sania trasa de cai; organizarea unor manifestari folclorice cu specific bucovinean.
Pensiunea "La Muncel" ofera in plus oaspetilor excursii la Schitul Chilia, Schitul Rarau precum si vizitarea altor obiective turistice din zona.

Recomanda acest hotel:  


 Pensiunea La Muncel

 Pensiunea La Muncel
 Pensiunea La Muncel
 Pensiunea La Muncel