Pensiunea Floare De Colt 4* Suceava | Cazare la Pensiunea Floare De Colt 4* Suceava

Pensiunea Floare De Colt 4*, Suceava

Pensiunea Floare De Colt 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Pensiunea Floare De Colt 4*
Pensiunea turistica "FLOARE DE COLT", proprietatea familiei Erhan din comuna Pojorata, este situata la 500 metri de intersectia magistralei rutiere transcarpatice Suceava - Cluj Napoca (E576) cu drumul istoric spre Manastirea Vatra Moldovitei (si mai departe spre Sucevita si Radauti), pe malul legendarei ape a Moldovei, la numai cateva sute de metri de limita geografica a municipiului Campulung Moldovenesc.
Pozitia geografica de exceptie, la numai 15 km de Vatra Moldovitei, la 30 km de Manastirea Voronet, la 35 km de Manastirea Humor, aproape de crestele semete ale Raraului si in vecinatatea Giumalaului, posibilitatile cele mai variate de a ajunge aici (pe sosea din trei directii, pe calea ferata si pe calea aerului - prin Aeroportul Suceava, situat la numai 75 km distanta) si farmecul inegalabil al locului, fac din pensiunea turisitica FLOARE DE COLT un reper obligatoriu din traseele de vacanta, pe tot parcursul anului.

Primavara bucovineana cu ale sale Sfinte Sarbatori, mai frumoase aici decat oriunde, apoi vara bogata si plina de surprize placute intalnite la tot pasul in codrii tarii de Sus si toamna prelunga, insorita si imbelsugata, urmate de iarna de poveste a Bucovinei sunt tot atatea motive de a ne trece pragul si a uita pentru catva timp de alergatura si grijile zilnice.

Camerele moderne, primitoare, echipate la standarde europene, vor face din sederea la "Floare de Colt" o relaxare iar bucataria, excelent dotata si avand elemente de meniu atat din zona traditionala bucovineana cat si din cea europeana, impreuna cu gama bogata de bauturi din barul pensiunii, vor satsface gusturile celor mai pretentiosi oaspeti.

CAI DE ACCES
RUTIER: dinspre Suceava, la 71 km de iesirea din municipiul resedinta de judet; dinspre Vatra Dornei, la 30 km; dinspre Radauti, peste pasurile Ciumarna si Trei Movile, la 15 km de la Manastirea Moldovita.
FEROVIAR: pe magistrala feroviara Cluj Napoca - Suceava, la 1 km de statia CFR Sadova (numai trenuri personale sau curse de persoane) sau la 5 km de statia CFR Campulung Moldovenesc. La cerere, preluarea se poate face si cu autoturismele pensiunii.
AERO: la 75 km de aeroportul Salcea - Suceava. La cerere, preluarea se poate face si cu autoturismele pensiunii.

CAPACITATEA DE CAZARE:
11 camere duble cu pat matrimonial
2 camere cu paturi simple (twin)
1 apartament cu 3 camere
2 sali de sedinta dotate cu echipament de ultima ora restaurant cu capacitatea de 100 locuri
terasa si crama cu cate 30 locuri

DOTARI:
Pensiunea beneficiaza de apa rece permanenta, din sursa proprie (adusa din izvor de munte), apa calda si incalzire permanenta, de la centrala proprie. Camerele sunt echipate cu TV color, satelit,
iluminat central de plafon sau perete si iluminat local (aplice sau veioze).

Contra cost, se asigura servicii de pastrare valori, curierat pentru corespondenta, procurarea ziarelor / revistelor, rezervare de bilete de tren / autocar / avion, spalatorie, calcatorie etc.

Servicii oferite turistilor:

- posibilitatea organizarii de mese festive, seminarii, team-buildings, petreceri private, la o calitate ireprosabila a serviciilor
-plimbare cu caruta (vara) sau sania (iarna) trasa de cai
-posibilitatea organizarii de seri folclorice: muzicieni-taraf (150EUR), ansamblu de dansuri populare (220EUR)
-La cererea turistilor, la pensiunea FLOARE DE COLT se pot organiza demonstratii ale mestesugurilor traditionale, pastrate neatinse de veacuri in aceasta parte a Bucovinei.
Mesterii populari va pot impartasi din secretele incondeierii oualor, impodobitului portului popular traditional sau chiar prepararea specialitatilor din carne in gospodaria proprie. Cu siguranta veti fi impresionati de perfectiunea procedeelor si acuratetea detaliilor, rafinate in multe secole de experienta transmisa din generatie in generatie.
- posibilitatea de organizare de excursii de o zi la manastirile din Bucovina romaneasca sau la rezervatia naturala - Codrul secular de la Slatioara, atelierele de ceramica neagra Marginea, Salina Cacica, masivul Rarau - Giumalau.
- servicii de transport cu autoturism sau microbuz
- servicii postale, de procurare a ziarelor si revistelor
- inchiriere de material sportiv: biciclete, sanii, schiuri etc.
- organizare de drumetii sau excursii in zona montana, la pas sau hipo, cu cai dresati si instructori specializati. La cerere, pot fi organizate ture de mountain-biking sau off-road moto sau auto / ATV.


Recomanda acest hotel:  


 Pensiunea Floare De Colt

 Pensiunea Floare De Colt
 Pensiunea Floare De Colt
 Pensiunea Floare De Colt

Date de contact
Pensiunea Floare De Colt 4* Suceava
Adresa: Pojorata