Pensiunea Casa Alba 3* Suceava | Cazare la Pensiunea Casa Alba 3* Suceava

Pensiunea Casa Alba 3*, Suceava

Pensiunea Casa Alba 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Pensiunea Casa Alba 3*
Pensiunea Casa Alba***- o casa cu suflet. . . Va asteapta in inima maretelor paduri bucovinene intampinandu-va cu calda ospitalitate, 32 spatii de cazare, variate facilitati de servire a mesei si petrecere a timpului liber. . . Toate concepute ca prin rafinament, bun gust, confort si ospitalitate sa va surprinda in modul cel mai placut de fiecare data. Fie ca va aflati in vacanta cu familia, aniversand un eveniment special alaturi de prieteni sau organizand simpozioane si sedinte de training, Casa Alba*** are solutia potrivita fiecarei ocazii bucurandu-se de o amplasare ideala in inima salbei de manastiri pictate ale Bucovinei, podoabe ale patrimoniului Unesco.

Spatiile de cazare (duble standard, duble de lux, apartamente si apartamente matrimoniale) sunt fiecare unic decorate oferindu-va o experienta noua de fiecare data. Toate sunt dotate cu incalzire centrala, baie, minibar (duble de lux si apartamente), telefon, Tv.

* 15 camere duble - cu pat dublu sau 2 paturi;
* 9 camere duble deluxe - foarte spatioasa, cu pat dublu & canapea extensibila;
* 5 apartamente - spatioase, dormitor si sufragerie, pat dublu & canapea extensibila;
* 3 apartamente matrimoniale - foarte spatioase si/ sau cu privelisti deosebite, dormitor si sufragerie, pat dublu & canapea extensibila;


Acestea toate alaturi de o bogata oferta culinara, multiple optiuni pentru petrecerea timpului liber si ospitalitatea noastra bucovineana doresc sa creeze acea oaza de liniste si confort pe care o cautati in tinutul de legenda al Bucovinei, departe de forfota urbana, rasfatandu-si oaspetii cu prospetimea aerului si susurul cristalin al apelor de munte.


Recomanda acest hotel:  


 Pensiunea Casa Alba

 Pensiunea Casa Alba
 Pensiunea Casa Alba
 Pensiunea Casa Alba
 Pensiunea Casa Alba
 Pensiunea Casa Alba
 Pensiunea Casa Alba