Mandachi 4* Suceava | Cazare la Mandachi 4* Suceava

Mandachi 4*, Suceava

Mandachi 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Mandachi 4*
Mandachi Hotel & Spa**** este unicul complex hotelier din Suceava în care oaspeții se pot bucura atât de confortul deosebit al camerelor cât și de facilitățile de relaxare, toate aflate la dispoziția celor care ne calcă pragul

Hotelul a fost inaugurat în Septembrie 2018, iar de atunci ofera o experiență unică tuturor oaspeților.
Mandachi Hotel & Spa reprezintă o destinație și o experiență memorabilă pentru călătorii în interes de afaceri sau leisure.

Hotelul are 90 de camere și apartamente de lux, Restaurant à la carte Don Stefano, Mefi Cafe & Bar, parcare cu 80 de locuri, supravegheată video, Magnificus Plaza cu Centru de evenimente private & business premium (Salon King, Salon Prince), Biotransylvania Spa & Wellness (Piscină interioară & Jacuzzi, Meditative Hammam, Transylvanian Sauna, Turkish Bath), Camera de masaj (Full body scrub, masaj relaxare, masaj general, parțial, reflexoterapie, masaj cu miere de albine, masaj anticelulitic,
masaj hot body, Bum Bum Box (Centru fitness, Gym).

Mandachi Hotel & Spa**** cultivă o filozofie a ospitalității și satisface cele mai exigente standarde ale unui hotel de 4 stele, fiind potrivit atât pentru călătorii de afaceri, cât și pentru sejururi de relaxare.

Toate cele 90 de camere și apartamente ale hotelului includ mobilier elegant și modern, paturi confortabile și room service.
Oaspeții se pot caza într-unul din cele șapte tipuri de camere ale hotelului: Standard Matrimonial, Deluxe Matrimonial, Standard Twin, Deluxe Twin, Deluxe Triple, Executive Suite și Premium Suite.

Camere: aer condiționat, TV cu ecran plat, baie privată cu cabină de duș, minibar, Internet wireless de mare viteză, pătuț pentru bebeluși si copii la cerere, canapea extensibilă in camerele twin, triple și apartamente, acces zona SPA.

Mefi Cafe & Bar ofera posibilitatea eliberarii de stresul cotidian sau pur și simplu o pauză în timpul zilei.
Dimineața ofera o cafea bună, la o întâlnire cu prietenii sau în timp ce citești cartea preferată. După-amiaza și seara este locul ideal de socializare și schimb de idei, într-un cadru bogat în informații tocmai datorită cărților pe care le pune la dispoziție. Cafeneaua are o capacitate de 31 locuri.

Restaurantul a la carte Don Stefano, cu o ambianță elegantă într-un spațiu în care designul modern se îmbină cu elemente clasice, ce combină perfect inovația și tradiția într-un meniu de inspirație românească și internațională pentru o experiență culinară de neuitat. Restaurantul are o capacitate de 112 locuri.

Magnificus Plaza pune la dispoziţie două săli de evenimente, fiecare cu dotări tehnice de ultimă generație: sonorizare, microfoane, flip chart, ecran proiecție, video proiector și slide changer cu pointer.

Biotransylvania Spa & Wellness este un concept de experiențe eco și bio-organice, atât pentru trup cât și pentru spirit, cu piscină interioară & Jacuzzi, Meditative Hammam, Turkish Bath, Transylvanian Sauna, cameră de masaj.

Centrul de fitness Bum Bum Box, cu dotările sale se înscrie în gama echipamentelor profesionale ultramoderne şi include aparate pentru dezvoltarea tuturor grupelor musculare, astfel încât să poţi beneficia de cel mai eficient antrenament în funcţie de obiectivele tale.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Centru SPA
Internet
Jacuzzi
Minibar
Parcare
Piscina
Restaurant
Room Service
Sala De Conferinte
Sauna
Seif
Telefon
TV
Uscator Par

Recomanda acest hotel:  


 Mandachi

 Mandachi
 Mandachi
 Mandachi
 Mandachi
 Mandachi
 Mandachi
 Mandachi
 Mandachi
 Mandachi
 Mandachi
 Mandachi

Date de contact
Mandachi 4* Suceava
Adresa: Suceava