Continental Suceava 3* Suceava | Cazare la Continental Suceava 3* Suceava

Continental Suceava 3*, Suceava

Continental Suceava 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Continental Suceava 3*
Clasic si cu o pozitie privilegiata in centrul orasului, Continentalul din Suceava isi doreste sa dea o alta dimensiune atat turismului de agrement, cat si celui de afaceri. Fiind inconjurat de mult spatiu verde care ofera aer curat, senzatia de liniste si relaxare, hotelul Continental din Suceava poate fi alegerea ideala a petrecerii unei vacante in Cetatea de Scaun a "Tarii de Sus" sau pentru turismul de afaceri prin organizarea diferitelor evenimente ale companiei dvs.

Aeroportul se afla la 17 km de hotel, in localitatea Scheia. Din camere se pot admira: centrul orasului, Biserica Sf. Nicolae amplasata in parcul din fata hotelului si unul dintre bulevardele principale ale orasului.

Restaurant, terasa, bar de zi, 4 sali de conferinta cu capacitati diferite de la 10 la 120 de persoane, business corner.

Hotelul se distinge prin servicii de calitate avand 62 de camere, dintrec care 4 apartamente, 21 de camere matrimoniale si 37 de camere duble twin, dispuse pe 2 etaje. Toate camerele sunt dotate cu baie proprie, televiziune prin cablu, internet, telefon si minibar. Puteti opta si pentru camere de nefumatori, de asemenea puteti beneficia de parcarea supravegheata a hotelului sau de a apela la serviciile de spalatorie.

In cadrul hotelului Continental Suceava se pot organiza, nunti, botezuri, aniversari precum si alte petreceri.

Alte informatii despre hotel

Recomanda acest hotel:   Recomanda unui prieten pe YMessenger!  Recomanda unui prieten pe E-mail!  Recomanda unui prieten!


 Continental Suceava

 Continental Suceava
 Continental Suceava
 Continental Suceava
 Continental Suceava
 Continental Suceava
 Continental Suceava

Infoturism:
© 2001 - 2020 InfoTurism Media srl. Toate drepturile rezervate | Contact Infoturism.ro
Termenii si conditiile de utilizare
Politica de confidentialitate
Politica de cookie