Conacul Domnesc 3* Suceava | Cazare la Conacul Domnesc 3* Suceava

Conacul Domnesc 3*, Suceava

Conacul Domnesc 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Conacul Domnesc 3*
Conacul Domnesc este un complex liniştit, ideal situat în mijlocul unui parc de 13 hectare, este perfect pentru o pauză relaxantă de la viaţa febrilă a oraşului. Conacul Domnesc este bucuros să vă asigure transportul către, şi de la aeroport, iar vizitele turistice pot fi de asemenea aranjate, la fel ca şi închiriatul maşinii.

Complexul nostru este prevazut cu o parcare supravegheata 24 de ore.

Conacul Domnesc ofera o sală de conferinţe elegantă, cu camere adiţionale pentru dezbateri în grupuri mai restrânse, toate fiind echipate cu cea mai modernă tehnologie.

Hotelul are o capacitate de cazare de 78 de paturi dispuse în 40 de camere de lux şi oferă un apartament de lux cu 2 dormitoare, living, baie şi bucătărie.

Restaurantul de 250 locuri, asigură organizarea celor mai mari şi mai frumoase nunţi cât şi a altor festivităţi şi evenimente importante sau protocol.

Conacul Domnesc deţine una din cele mai mari săli de sport din Bucovina, echipată cu cel mai modern centru de fitness, piscină, teren de tenis şi fotbal. Pentru cei ce vor să pescuiască sau pur şi simplu să se plimbe, aventuraţi-vă pe aleea iluminată pitoresc, spre lacul nostru particular.

Facilitati hotel
Centru SPA
Internet
Minibar
Piscina
Restaurant
Sala De Conferinte
Sauna
Telefon
TV

Recomanda acest hotel:  


 Conacul Domnesc

 Conacul Domnesc
 Conacul Domnesc
 Conacul Domnesc
 Conacul Domnesc
 Conacul Domnesc
 Conacul Domnesc

Date de contact
Conacul Domnesc 3* Suceava
Adresa: Str. Agronomului nr. 445 Şcheia, Suceava
Telefon: Tel: 0230 526966
Fax: Fax: 0230 520699