Casa Cristiana 3* Suceava | Cazare la Casa Cristiana 3* Suceava

Casa Cristiana 3*, Suceava

Casa Cristiana 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Casa Cristiana 3*
Situata la circa 77 km de resedinta de judet, municipiul Suceava, pe traseul DN 17 Suceava-Gura Humorului-Campulung Moldovenesc-Vatra Dornei, Casa Cristiana este plasata intr-un cadru mirific, inconjurata de peisaje deosebite precum si de obiective accesibile datorita diverselor trasee turistice. Casa Cristiana se prezinta ca locul ideal pentru relaxare in week-end sau in vacante, pentru a vizita aceste locuri minunate bucovinene, pastratoare de traditii.

Frumusetea locului, eleganta acestei pensiuni, calitatea serviciilor, diversitatea posibilitatilor de petrecere a timpului liber situeaza aceasta pensiune in topul preferintelor si a aspiratiilor turistilor ce "calca" plini de profunda si vie admiratie meleagurile bucovinene, pentru a petrece un sejur sau un concediu de neuitat, in mijlocul unei naturi neatinse parca, cu oameni primitori, cu paduri in care mai salasluiesc inca ursul brun si rasul, pe pamantul Bucovinei, "Tara celor 1000 de manastiri".

Situata intr-un cadru natural deosebit, Casa Cristiana ofera conditii ideale pentru cei care doresc sa petreaca un sejur de neuitat in mijlocul unei paduri de o frumusete unica.


Aici te poti odihni in paturi confortabile, camere calduroase in sezonul rece, iar vara poti fugi de arsita marilor aglomeratii urbane.

Casa Cristiana ofera in plus oaspetilor excursii la Schitul Chilia, Schitul Rarau precum si vizitarea altor obiective turistice din zona.Structura pensiunii:

Total camere: 8 camere cu o capacitate de 16 locuri de cazare, cu incalzire centrala proprie si sobe

( 6 camere cu 2 camere la o baie si 2 camere cu baie proprie )


Recomanda acest hotel:  


 Casa Cristiana

 Casa Cristiana
 Casa Cristiana
 Casa Cristiana
 Casa Cristiana

Date de contact
Casa Cristiana 3* Suceava
Adresa: Pojorata
Telefon: 0230/550052
Fax: 0745/015495