Mornington Stockholm Bromma 3* Stockholm | Cazare la Mornington Stockholm Bromma 3* Stockholm

Mornington Stockholm Bromma 3*, Stockholm

Mornington Stockholm Bromma 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Mornington Stockholm Bromma 3*
Acest hotel este situat în Bromma, la numai 15 minute cu mașina de centrul orașului Stockholm și la 2 km de Aeroportul Bromma. Oferă o saună cu vedere, facilități de fitness excelente și WiFi gratuit.

Toate camerele de la Hotelul Mornington Bromma sunt dotate cu birou, TV prin cablu și aparat de ceai/cafea. Acestea includ acces gratuit la clubul de sănătate Mornington.

Restaurantul Hotelului Mornington servește specialități suedeze tradiționale și mâncăruri internaționale. Micul dejun tip bufet include fructe proaspete şi preparate calde și reci.

Printre alte facilități oferite se numără un perete de alpinism în aer liber și o terasă pe acoperiș. Oaspeții au la dispoziție un lounge cu cărți, reviste, jocuri și echipamente sportive.

Mornington Hotel Bromma este la 3 km de hipodromul Solvalla și la doar 10 minute cu mașina de palatul regal Drottningholm. Friends Arena se află la 4 km, iar Globen Arena este la 10 km. În apropiere opresc autobuze locale, iar cea mai apropiată stație de tramvai este la 5 minute de mers pe jos.

Recomanda acest hotel:  


 Mornington Stockholm Bromma

 Mornington Stockholm Bromma
 Mornington Stockholm Bromma
 Mornington Stockholm Bromma