Malardrottningen Yacht 3* Stockholm | Cazare la Malardrottningen Yacht 3* Stockholm

Malardrottningen Yacht 3*, Stockholm

Malardrottningen Yacht 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Malardrottningen Yacht 3*
Amplasament: Gamla Stan, 1 km de centrul orasului, 45 km de cel mai apropiat aeroport (arlanda), 5 minute pe jos pana la cea mai apropiata statie de metrou (gamla stan (old town)), 2 km pana la cea mai apropiata gara (central station), 5 minute pe jos pana la cea mai apropiata statie de autobuz.

Mälardrottningen Yacht Hotel & Restaurant oferă o experienţă unică la bordul un iaht elegant de 73 de metri, ancorat permanent pe insula Riddarholmen, lângă fermecătorul centru vechi al oraşului Stockholm. Oferă privelişti minunate către golful Riddarfjärden. Hotelul

Mälardrottningen este la 500 de metri de staţia de metrou Gamla Stan, iar gara centrală din Stockholm este la aproximativ 10 minute de mers pe jos. Accesul la Wi-Fi este disponibil gratuit în întregul hotel Mälardrottningen. Oaspeţii sunt cazaţi în cabine decorate cu finisaje din lemn de culoare închisă, covoare şi hublouri.

La sosire, oaspeţii pătrund în zona recepţiei prin intermediul unei pasarele într-un hol frumos conceput, cu lambriuri din lemn de tec şi decor nautic. Lounge-ul cu TV se află deasupra sălii maşinilor, care poate fi admirată prin podelele din sticlă. Restaurantul Mälardrottningen este înconjurat de sticlă şi se află pe puntea principală, orientat către Primărie, incluzând şi o terasă în aer liber. Barul este amplasat în fosta timonerie.

Recomanda acest hotel:  


 Malardrottningen Yacht

 Malardrottningen Yacht
 Malardrottningen Yacht
 Malardrottningen Yacht

Date de contact
Malardrottningen Yacht 3* Stockholm
Adresa: Website: www.malardrottningen.se Adresa: RIDDARHOLMEN, S-11128 STOCKHOLM.