FIRST NORRTULL 3* Stockholm | Cazare la FIRST NORRTULL 3* Stockholm

FIRST NORRTULL 3*, Stockholm

FIRST NORRTULL 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii FIRST NORRTULL 3*
Găzduit de o clădire de patrimoniu din cărămidă roşie în Vasastan, hotelul First Norrtull oferă acces gratuit la internet WiFi şi camere cu TV cu ecran plat. Parcul frumos Haga este la mai puţin de 10 minute de mers pe jos, iar arena Friends este la 4,5 km.

Toate camerele hotelului First Norrtull au TV prin cablu, un birou şi o baie privată cu duş. Oaspeţii pot împrumuta un uscător de păr de la recepţie. Unele camere includ o zonă de relaxare, facilităţi de ceai/cafea şi un fier de călcat.

Oaspeţii îşi pot începe ziua cu un mic dejun tip bufet sau cu o opţiune rapidă la pachet. Pentru masa de prânz, puteţi savura preparate clasice din peşte sau carne, produse vegetariene sau un sandviş sănătos însoţit de o salată. Meniul de cină al localului Brasseri Norrtull utilizează produse locale de sezon.

Autobuzele locale au staţie la 200 de metri şi asigură conexiune cu gara centrală din Stockholm în 7 minute. Staţiile de metrou Odenplan şi St Eriksplan se află la mai puţin de 10 minute de mers pe jos.

Recomanda acest hotel:  


 FIRST NORRTULL

 FIRST NORRTULL
 FIRST NORRTULL
 FIRST NORRTULL