Clarion Sign 4* Stockholm | Cazare la Clarion Sign 4* Stockholm

Clarion Sign 4*, Stockholm

Clarion Sign 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Clarion Sign 4*
Este un hotel de lux,situat in centrul orasului Stockholm si a fost construit in 2008. Este aporape de Orasul Vechi, iar cea mai apropiata statie este Gara Centrala. Hotelul are 2 restaurante, bar, o sala de conferinte, o cafenea, o piscin in aer liber si un centru fitness.

Este un hotel situat, de asemenea, langa Arlanda Express si faorte aproape de toate locuriel turistice interesnate din Stockholm. Combina cea mai buna arhitectura si design scandinav creaind o sursa de inspiratie pentru oaspetii sai. Cunoscutul arhitect suedez Gert WingÄrdh a pus ideea pe hartie si a creat aceasta cladire spectaculoasa, alcatuita din granit si sticla, relfectand verdele parcului. De asemenea, Marcus Samuelsson , de la restaurantul Aquavit din new York a contribuit la delicatesele culinare pregatite aici, fiind o combinatie de delicatese suedeze cu cele din Manhattan- le puteti degusta la Aquavit Grill & Raw Bar.
Etajul al 8-lea al hotelului GAZDUIESTE Selma City Spa- unul dintre primele spa-uri din Scandinavia, si un concept al frumoasei Sunne in Suedia. Are sauna, sala de gimnastica, tratamente spa si o piscina incalzita exterioara, cu o vedere fantastica asupra orasului.
Ventiti in acest hotel pentru a descoperi ce are mai bun si mia frumos Scandinavia, chiar in mijlocul orasului stockholm!
Toate camerele sunt dotate cu luscatyor de par, televizor, presa de calcat pantalonii.
Facilitati hotel- lifturi, concierge, piscina, sauna, cafenea, animale de companie permis

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Centru SPA
Minibar
Piscina
Restaurant
Room Service
Seif
Sala De Conferinte
Sauna
Telefon
TV
Uscator Par

Recomanda acest hotel:  


 Clarion Sign

 Clarion Sign
 Clarion Sign
 Clarion Sign
 Clarion Sign
 Clarion Sign
 Clarion Sign
 Clarion Sign

Date de contact
Clarion Sign 4* Stockholm
Adresa: Ostra Jarnvagsgatan 35,Box:310, Stockholm, 101 26.