Stavros Beach 3* Stavros | Cazare la Stavros Beach 3* Stavros

Stavros Beach 3*, Stavros

Stavros Beach 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Stavros Beach 3*
Această proprietate este la 2 minute pe jos față de plajă. Situat pe coasta Golfului Strymonic, la 30 de metri de plaja Stavros din Chalkidiki, acest hotel are o piscină şi un bar la piscină. Proprietatea oferă acces gratuit la internet WiFi în zonele publice.

Camerele sunt situate în una din cele două clădiri ale Hotelului Stavros Beach şi au aer condiţionat, TV şi frigider. Toate camerele oferă balcon cu vedere la piscină sau la grădină. În unele unităţi de cazare există şi o chicinetă.

Este disponibilă şi o piscină pentru copii. Personalul de la recepţie vă poate ajuta cu informaţii despre cele mai bune plaje şi obiective turistice din zonă, cum ar fi plajele Stavros, Vrasna şi Olympiada.

La barul de la piscină se servesc cafea, băuturi şi gustări. Micul dejun tip bufet şi cina sunt servite zilnic la restaurantul hotelului.

La aproximativ 50 de metri de Hotelul Stavros Beach se găsesc restaurante şi magazine. Lângă proprietate există locuri de parcare publice gratuite.

Recomanda acest hotel:   Recomanda unui prieten pe YMessenger!  Recomanda unui prieten pe E-mail!  Recomanda unui prieten!


 Stavros Beach

 Stavros Beach
 Stavros Beach
 Stavros Beach
 Stavros Beach
 Stavros Beach

Date de contact
Stavros Beach 3* Stavros
Adresa: Beach Road, Stavros, 57014, Grecia
Infoturism:
© 2001 - 2020 InfoTurism Media srl. Toate drepturile rezervate | Contact Infoturism.ro
Termenii si conditiile de utilizare
Politica de confidentialitate
Politica de cookie