Moscva 4* St Petersburg | Cazare la Moscva 4* St Petersburg

Moscva 4*, St Petersburg

Moscva 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Moscva 4*
Una din Sankt-Petersburg cele mai cunoscute şi cele mai mari hoteluri de 3 stele, 735-room Hotel Moscow este o proprietate mare moderne în centrul oraşului, cu legături de transport excelente.

Construit in 1964, la Hotel Moscova era bine cunoscut de a oaspeţilor Intourist în epoca sovietică, şi a fost supus din refits mai multe, cea mai recentă de care a dat hotel de o gamă largă de opţiuni de cazare, de la 3-camere de bază standard care să stea mai bine echipate şi mai elegant Comfort Camere, care au o gamă completă de up-to-date, inclusiv facilităţi de acces WiFi. Moscova este unul dintre puţinele hoteluri de trei stele din Sankt-Petersburg de a avea propriul centru de fitness, cu sală de sport şi piscină, precum şi un hotel, de asemenea, oferă facilităţi extinse pentru calatorii de afaceri, inclusiv de conferinţe şi locuri de întâlnire, precum şi o afacere destul de bine echipat centru.

Situat pe malurile râului Neva, la capătul estic al Nevski Prospekt, Hotel Moskva este chiar langa faimoasa Alexander Nevsky Manastirea, care a frumoase biserici baroce si neoclasice, precum şi un cimitir care conţine mormintele multor marile figuri , inclusiv Tchaikovsky şi Dostoievski. Hotel Moscova este, de asemenea, la dreapta pe partea de sus a unei staţii de metrou, care oferă acces rapid la toate colţurile oraşului.

Facilitati hotel
TV

Recomanda acest hotel:  


 Moscva

 Moscva
 Moscva
 Moscva

Date de contact
Moscva 4* St Petersburg
Adresa: 2, Ploschad Alexandra Nevskogo, Sankt-Petersburg, 191167, Rusia