Il Palazzin 4* St Pauls Bay | Cazare la Il Palazzin 4* St Pauls Bay

Il Palazzin 4*, St Pauls Bay

Il Palazzin 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Il Palazzin 4*
Această proprietate este la 3 minute pe jos față de plajă. Acest hotel confortabil este situat la 10 minute de mers pe jos de plajă, într-o zonă liniştită din Golful St. Paul şi la doar 100 de metri de promenadele cu vedere panoramică de pe malul mării, Qawra şi Bugibba.

Hotelul Il Palazzin se află în apropierea zonelor populare de agrement şi a stațiilor de transport public, care oferă legături facile cu restul insulei.

Personalul de la Il Palazzin vă stă la dispoziție pe parcursul sejurului. Vă puteți începe ziua cu micul dejun continental oferit gratuit de hotel.

Camerele au balcon cu vedere panoramică la piscină, la grădini, la oraș și la mare. Printre facilitățile standard disponibile în camere se numără un TV prin satelit și accesul gratuit la conexiunea WiFi.

Vă puteţi relaxa în piscina interioară a hotelului sau în sala de fitness. La exterior aveți la dispoziție o grădină revigorantă şi o piscină în aer liber.

Il Palazzin are 2 lifturi, recepţie deschisă nonstop, sală de lectură şi restaurant. Proprietatea poate oferi și un serviciu de transfer de la/la aeroport.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Internet
Minibar
Parcare
Piscina
Restaurant
TV

Oferta de sejur la Il Palazzin 4*

Recomanda acest hotel:  


 Il Palazzin

 Il Palazzin
 Il Palazzin
 Il Palazzin

Date de contact
Il Palazzin 4* St Pauls Bay
Adresa: San Pawl il-Baħar, Malta
Telefon: +356 2158 5244