Cazare La Gazda 3* St Julians | Cazare la Cazare La Gazda 3* St Julians

Cazare La Gazda 3*, St Julians

Cazare La Gazda 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Cazare La Gazda 3*
Cazarea la gazda: Aceasta optiune de cazare in cadrul unei familii este o modalitate sigura si confortabila de a te adapta rapid in noua tara si de a avea parte de un schimb cultural intens. Iti vei putea imbogati cunostintele despre cultura si obiceiurile locale. Programul de cazare la gazda se mandreste cu o puternica retea de familii locale de incredere care au gazduit multi studenti de-a lungul anilor si au experienta necesara. Fiecare gazda este aleasa cu atentie si monitorizata constant de catre specialisti pentru a se asigura calitatea serviciilor si siguranta studentilor.

Cazarea in grup: Aceasta optiune iti ofera ocazia de a locui intr-o casa impreuna cu alti 5-8 cursanti, dar intr-un mediu mai independent.
Cazarea in Residence: Iti doresti o varianta de cazare mai flexibila? Poti opta pentru locatii aflate in centru sau in apropiere de scoala, in care vei locui impreuna cu 1-3 cursanti. Cazare ofera diverse facilitati, precum acces la internet si servicii de spalatorie. Pozitionarea centrala a acestor locuinte ofera acces facil la restaurantele locale, divertisment, shopping si alte facilitati.

Recomanda acest hotel:  


 Cazare La Gazda

 Cazare La Gazda
 Cazare La Gazda
 Cazare La Gazda

Date de contact
Cazare La Gazda 3* St Julians
Adresa: St. Julians, Malta