Cobblers Cove 5* St. Peter | Cazare la Cobblers Cove 5* St. Peter

Cobblers Cove 5*, St. Peter

Cobblers Cove 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Cobblers Cove 5*
Cobblers Cove este situat in partea de nord vest a insulei, si reuseste sa combine perfect sarmul si eleganta unei case englezesti cu frumusetea tropicala a Barbados –ului. Din momentul in care ajungeti la Cobblers Cove, veti fi intampinati de o atmosfera calda, primitoare si relaxanta. Personalul prietenos dar in acelasi timp foarte eficient, va va face sederea cat mai confortabila si in acelasi timp memorabila.

Cazare: Camerele hotelului sunt toate apartamente. 38 dintre ele sunt situate in cele 2 cladiri avand un design asemanator, iar celelalte 2 apartamente – Camelot si Colleton – sunt situate la etajul cladirii principale. Fiecare apartament are o micuta chicineta, incluzand facilitatile pentru prepararea ceaiului si a cafelei, un toaster, aer conditionat, cablu pentru conectarea unui computer, TV nu este o dotare standard, balcon, mini bar, safe. Apartamentele Camelot si Colleton sunt mult mai mari si mai luxoase. Fiecare are o camera de zi si un dormitor, pozitionate cu vedere la mare de pe terasa si piscina proprie.

Facilitati: Restaurante, baruri, piscina, sale de fitness, terenuri pentru mai multe sporturi, club pentru copii, facilitati pentru practicarea sporturilor acvatice, teren de golf, magazin de suveniruri,

Recomanda acest hotel:  


 Cobblers Cove

 Cobblers Cove
 Cobblers Cove
 Cobblers Cove

Date de contact
Cobblers Cove 5* St. Peter
Adresa: Road View Speightstown, St. Peter BB26025
Infoturism:
© 2001 - 2020 InfoTurism Media srl. Toate drepturile rezervate | Contact Infoturism.ro
Termenii si conditiile de utilizare
Politica de confidentialitate
Politica de cookie