Badrutt's Palace 5* St. Moritz | Cazare la Badrutt's Palace 5* St. Moritz

Badrutt's Palace 5*, St. Moritz

Badrutt's Palace 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Badrutt's Palace 5*
Localizare: In mijlocul unui peisaj uluitor si neatins, intr-o pozitie privilegiata. Castelul este o oaza a linistii si un simbol istoric al statiunii St. Moritz. De la inaugurarea din 1896, pretuit in egala masura de personalitati proeminente si familii regale.

Dotari: Hotelul Badrutt's Palace intretine stilul elitist, sportul, arta culinara si moda prin 32 de mici magazine alese. Cu servicii discrete si eleganta traditionala isi rasfata oaspetii intr-o atmosfera de lux distins.

Oaspetii se relaxeaza in Beauty-Spa, se amuza in legendarul King's Club si savureaza bucataria ingrijita si cunoscuta in toata lumea, in restaurantul hotelului sau in Chesa Veglia amplasata in apropiere. Hotelul Badrutt's Palace dispune de 7 restaurante, 4 baruri precum si 2 cluburi private : Club Prive si Club Corviglia Ski.

Camera cu pat matrimonial Deluxe: Interiorul original al tuturor celor 159 camere de oaspeti, cu antichitati si opera de arta, creaza un ambient unic. Camerele sunt dotate cu baie, halat de baie, uscator de par, plasma TV, telefon, minibar gratuit, acces liber la Pay-TV, cadouri de bun venit reprezentate de flori si delicatese locale.Cu vedere la lac (25 mp) sau spre statiune (30 mp).

Recomanda acest hotel:  


 Badrutt's Palace

 Badrutt's Palace
 Badrutt's Palace
 Badrutt's Palace
 Badrutt's Palace