Sugar Cane Club 4* St. Lawrence | Cazare la Sugar Cane Club 4* St. Lawrence

Sugar Cane Club 4*, St. Lawrence

Sugar Cane Club 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Sugar Cane Club 4*
Localizare : este situat pe Coasta de Vest din Barbados, cca 1 km de plajă și 1 1/2 mile la Speightstown, cel mai mare sat din zona,hotelul oferă un serviciu de transfer gratuit. Timp de transfer de la aeroport 45 min.
Facilitati hotel : piscină, bar ,restaurantul La Salsa si Bar oferă preparate din bucătăria internațională și locală cu o varietate de tip bufet și opțiuni à la carte pe tot parcursul săptămânii ,divertisment sezonier live, Pian salon, sală de gimnastică, spa full service oferă folosirea gratuită a camerei de aburi, teren de squash, tenis de masă, biciclete de munte, Darts, jocuri de societate, cota de carte, trasee în jurul zonelor împădurite ale hotelului. 2 top-class de golf ;
Facilitati camere : servicii zilnice de menaj, spalatorie , gratuit în cameră seifuri, internet calculator și acces la servicii wireless oferite prin zonele din hotel.
Patruzeci și trei 1-dormitor și două dormitoare 2-Suites. Toate cu vedere la grădină sau la ocean, balcon / terasă, living confortabil cu ventilator de tavan, TV prin satelit, acces la internet, radio, telefon, uscător de păr, chicinetă cu ceai / cafea, aragaz, cuptor cu microunde și frigider. Aer condiționat, camere cu 1 pat queen-size sau 2 paturi twin. 1-dormitor Suites vedere la grădină dormi max 3 adulti.

Recomanda acest hotel:  


 Sugar Cane Club

 Sugar Cane Club
 Sugar Cane Club
 Sugar Cane Club
 Sugar Cane Club