Sandy Lane 6* St. James | Cazare la Sandy Lane 6* St. James

Sandy Lane 6*, St. James

Sandy Lane 6*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Sandy Lane 6*
Localizare: Sandy Lane - "cufarul cu comori" - este un hotel ultra-top, situat la 11 km de Bridgetown si la aproximativ 30 km de aeroport.

Facilitati camere: Cele 112 camere au instalatie de  climatizare, bai de marmura cu o cada de baie, o cabina separata de dus, un lavoar dublu, uscator de par, toaleta separata cu telefon, articole exclusiviste de toaleta, frigider, minibar, seif privat, pat foarte mare, ecran plat cu plasma, un centru multimedia propriu, pardoseala de marmura, dulapuri, majordom personal.

Facilitati hotel: Cele 2 restaurante principale de deasupra marii – “L''Acajou” cu bucataria asiatica din Lumea Noua si cu accent pe fructele de mare pescuite si specialitati franceze in lista vinurilor si “Bajan Blue” ce serveste o mancare mai usoara. In “Spa- Cafe” sunt mancaruri dietetice, sanatoase si bune pentru inima, iar in “Monkey Bar” se pot servi diverse cocktail-uri.

Divertisment: Plaja este una din principalele atractii, unde poti inota sau te poti relaxa stand intins si savura sorbeturile si fructele gratuite. Poti practica ski nautic, windsurfing, caiac, scufundari, navigare cu vele si pescuit oceanic. Te poti relaxa la piscina cu meandre, situata pe 2 nivele sau poti face miscare pe unul dintre cele 9 terenuri de tenis cu nocturna, pe terenul de golf; calarit sau jogging pe plaja. Clubul “Treehouse” pentru copii are indrumator si o multime de activitati pentru cei mici. “Sandy Lane Spa” - unul dintre cele mai luxoase Spa-uri din Caraibe si poate din lume - este din marmura, are spatii de tratament, masaj cu bai private, dusuri. Se mai pot practica fitness si yoga, Pilates si Tai-Chi. Complexul mai dispune si de un salon de infrumusetare.

Recomanda acest hotel:  


 Sandy Lane

 Sandy Lane
 Sandy Lane
 Sandy Lane
 Sandy Lane